reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Ja tak jak goj z dala od takich rzeczy... :/ kurcze Mati to coś Ci zostawili tam? A skolei te szwy rozpuszczalne na kroczu to wypadają mi a nie się rozpuszczaja.... zauważyłyście u siebie czy coś wypada taka nic grubsza niczym sznureczek?
Myślałam że to strup , przyjrzałam się dokładniej a to z jednej i drugiej strony żyłka niebieska ...

Ja tak jak goj z dala od takich rzeczy... :/ kurcze Mati to coś Ci zostawili tam? A skolei te szwy rozpuszczalne na kroczu to wypadają mi a nie się rozpuszczaja.... zauważyłyście u siebie czy coś wypada taka nic grubsza niczym sznureczek?
Ja miałam przy K. rozpuszczalne ale taką mie fastrygie założyła że i tak by się nie teges i mi wydziubywała pielęgniarka pińcetką...

Bo szew rozpuszcza się tylko tą częścią, którą jest w ciele i ma kontakt z tkanką :) to, co na zewnątrz się nie rozpuści. Pętelka się rozpuszcza w ciele, a reszta szwu odpada :)
Spałam, akcjach płacz była zmęczyl się i śpi, musze ogarnąć, boje się kolek i samotności w tygodniu gdzie idzie nudna zima......

Można Delicol i raz dziennie Floractin? W sensie chodzi mi o dwa specyfiki ma raz???
Można Delicol przed każdym karmieniem. Jest to enzym pomagający trawić mleko. Floractin z kolei to bakterie probiotyczne, więc te dwa specyfiki nie powinny na siebie oddziaływać. Ja podawałam tak.
Myślałam że to strup , przyjrzałam się dokładniej a to z jednej i drugiej strony żyłka niebieska ...
Może coś zostawili? Aż dziwne. Musisz koniecznie to pokazać, żeby później nie było jakiegoś grubszego problemu z tym.

Mi też , bo one mają rozpuszczalny tylko jakoś fragment i jak on się rozpuści to wypadają .

reklama
Do góry