18grudzien
Fanka BB :)
Weź nie grzeb tam idź do lekarza...A ja właśnie sprawdzałam jak tam goji się moje cięcie i wystaje mi niebieska nić tzn. Żyłka !!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź nie grzeb tam idź do lekarza...A ja właśnie sprawdzałam jak tam goji się moje cięcie i wystaje mi niebieska nić tzn. Żyłka !!!!
Myślałam że to strup , przyjrzałam się dokładniej a to z jednej i drugiej strony żyłka niebieska ...Ja tak jak goj z dala od takich rzeczy... :/ kurcze Mati to coś Ci zostawili tam? A skolei te szwy rozpuszczalne na kroczu to wypadają mi a nie się rozpuszczaja.... zauważyłyście u siebie czy coś wypada taka nic grubsza niczym sznureczek?
To szew - nie mialas wyjmowanego?Myślałam że to strup , przyjrzałam się dokładniej a to z jednej i drugiej strony żyłka niebieska ...
Na mieście był lansik musi byćAle wystrojony
Ja miałam przy K. rozpuszczalne ale taką mie fastrygie założyła że i tak by się nie teges i mi wydziubywała pielęgniarka pińcetką...Ja tak jak goj z dala od takich rzeczy... :/ kurcze Mati to coś Ci zostawili tam? A skolei te szwy rozpuszczalne na kroczu to wypadają mi a nie się rozpuszczaja.... zauważyłyście u siebie czy coś wypada taka nic grubsza niczym sznureczek?
Miałam, ale chyba położna nie do końca wyciągnęła .. we wtorek idę na pobranie krwi bo coś słabo ostatnio się czuje... Nie chce mi się jeść i ogólnie źle się czuje.. powiem żeby się tą żyłKą zajęliTo szew - nie mialas wyjmowanego?
Przynajmniej ja mialam taki.
Bo szew rozpuszcza się tylko tą częścią, którą jest w ciele i ma kontakt z tkanką to, co na zewnątrz się nie rozpuści. Pętelka się rozpuszcza w ciele, a reszta szwu odpadaJa tak jak goj z dala od takich rzeczy... :/ kurcze Mati to coś Ci zostawili tam? A skolei te szwy rozpuszczalne na kroczu to wypadają mi a nie się rozpuszczaja.... zauważyłyście u siebie czy coś wypada taka nic grubsza niczym sznureczek?
Można Delicol przed każdym karmieniem. Jest to enzym pomagający trawić mleko. Floractin z kolei to bakterie probiotyczne, więc te dwa specyfiki nie powinny na siebie oddziaływać. Ja podawałam tak.Spałam, akcjach płacz była zmęczyl się i śpi, musze ogarnąć, boje się kolek i samotności w tygodniu gdzie idzie nudna zima......
Można Delicol i raz dziennie Floractin? W sensie chodzi mi o dwa specyfiki ma raz???
Może coś zostawili? Aż dziwne. Musisz koniecznie to pokazać, żeby później nie było jakiegoś grubszego problemu z tym.Myślałam że to strup , przyjrzałam się dokładniej a to z jednej i drugiej strony żyłka niebieska ...
Mi też , bo one mają rozpuszczalny tylko jakoś fragment i jak on się rozpuści to wypadają .Ja tak jak goj z dala od takich rzeczy... :/ kurcze Mati to coś Ci zostawili tam? A skolei te szwy rozpuszczalne na kroczu to wypadają mi a nie się rozpuszczaja.... zauważyłyście u siebie czy coś wypada taka nic grubsza niczym sznureczek?