reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Niekoniecznie, raczej taki egzemplarz :) Moja w pełni piersiową córką też tak spala i od 9 tygodnia życia przesypiala całe noce :)Mit i zabobon. Obiektywnie rzecz biorąc najbezpieczniejsze jest środkowe miejsce z tyłu (najdalej strefy zgniotu), a zaraz po nim miejsce za pasażerem, ponieważ w razie postoju, dziecko wyciągamy od strony pobocza, a nie ulicy. Mit z tym miejscem za kierowcą wziął się z przekonania, że instynkt samozachowawczy kierowcy pomaga mu chronić ta strone samochodu - to bzdura. To ułamki sekund, a miejsce uderzenia jest od nas niezależne. To makaron na czerwonej kokardce przywiazany do parasola...? :D
Rurki do napojów :-D

reklama
Cyc mi zaraz eksploduje ale terrorysta śpi w wózku przy balkonie po spacerze i go nie tknę bo ŚPI.

@oluchapoducha. poznajesz spodenki? :)
20181007_161412.jpg

Załączniki

• 20181007_161412.jpg
    20181007_161412.jpg
    1 MB · Wyświetleń: 409
Super, poznaję ;) ja też bylamna spacerze, i nie sądziłam że jest tak gorąco, spocilam się, córka też, małego za ciepło ubrałam bo marudził i odkrywalam go. Żeśmy pi pół godziny wrócili się przebrać w lżejsze ciuchy. Był plan wyjść jeszcze po przebraniu ale córka już nie chciała....

O matko fuj... tzn. sorry ale mnie gdyby mi tak to chyba bym zemdlała mi słabo jak się skaleczę i dlatego kuźwa nie zostałam patologiem sądowym ;)
Miałam podobna sytuacje przy pierwszym Cc tylko ze to były aż dwa sznurki i.sama wyciągnęłam sobie .. Teraz chyba muszę podjechać do ośrodka zdrowia .. nie dam rady sama ..

Ostatnia edycja:
Ja tak jak goj z dala od takich rzeczy... :/ kurcze Mati to coś Ci zostawili tam? A skolei te szwy rozpuszczalne na kroczu to wypadają mi a nie się rozpuszczaja.... zauważyłyście u siebie czy coś wypada taka nic grubsza niczym sznureczek?

reklama
Spałam, akcjach płacz była zmęczyl się i śpi, musze ogarnąć, boje się kolek i samotności w tygodniu gdzie idzie nudna zima......

Można Delicol i raz dziennie Floractin? W sensie chodzi mi o dwa specyfiki ma raz???

Do góry