18grudzien
Fanka BB :)
Gdzie jesteście???
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Różnie to bywa...Znam ten piasek.... ciężko wyprać skarpety z niego potem ale moja córka też lubi się nim bawić. Tylko sprzątania dużo potem. Wątpię goj aby na zastępstwo.... no ale zobaczymy . Goj A mąż Ci nie pomaga czy pracuje w weekendy?
Hak to rozopoznać? Jak się pozbyć? Co to w ogóle i z czym się je....?Może ma pleśniawki ?
Mój dzisiaj chce być tylko na rękach , nie da się odłożyć bo zaraz płacz .
Więc cycamy , leżymy .
Całą sterta prania czeka na podkładanie ale trudno syn ważniejszy
A dzisiaj nawet nie byłam spokojnie siku , wszystko w biegu bo zaraz płacz .
A mój nie daje się namówić na smoczkaMnie dziś naszło i zrobiłam na obiad kluski leniwe z białym serem
Pyszne.
Kluskę w bujak, smoczek samo zło w paszczę i w 15 minut ogarnęłam.
Kocham nasze smoczki. Wszystkie 4 sztuki
Faceci są k..wa z innego wymiaru chyba..Mój S. wraca dzisiaj z pracy po 5 godzinach bo nie było co robić i mi gada jaki to on jest zmęczony . Noszz ku*** ja jestem wypoczęta. Ilekroć mały dał się odłożyć do bujaczka albo przysnął to ja usiłowałam sprzątać , robiłam pranie . Widział że jestem w czarnej de ze wszystkim i że mały ciągle płacze to zamiast go zabrać na spacer chociaż na pół godzinkir to poszedł spać . Strasznie mnie wkurzył , zero wsparcia
No ja dziś miałam mega depresję...Mi chyba za długo