reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Wyszłam od przystojniaka Ehhhh następna wizyta za pół roku wkładkę będę zakładać nie hormonalną...... Na ten pęcherz mam antybiotyk kolejny i jakieś czopki i uwaga ważę 3kg jeszcze mniej jak zaszlam w ciaze Hehe czyli schudłam 13kg już szok stulecia!!!! Blizne trzeba masować! Ten wałek jakby co tak to wszystko ok zrosniete bosko i wszystko jest bosko..... Widział mój opis i podziękowal! Pochwalił fryzure!!! Dobra jadę do apteki i żółwim tepem do domu....

Cześć forumki! Podczytywałam Was trochę, ale nie bardzo miałam jak. Wybrałam się z chłopem i dziećmi na zakupy [emoji846]
Później miałam gości. A teraz odeszłam od garów, z tego względu, ze nie robiłam obiadu to na kolacje są podudzia w marynacie ketchupowej zapiekane na ryżu! [emoji846] właśnie się pieką [emoji3]
@Bajdelka35 doczytałam, ze miałaś kryzys i nie robiłaś obiadu, wiec zapraszam do siebie!
A co! Wszystkie was zapraszam forumowe ciocie na herbatę i ciacho! [emoji39]

Ostatnia edycja:
A my poki co mamy dzien łaskawego Leona :). Sniadanie z mezem zjadlam, kwiatki w ogrodku posadzilam. Potem po cycaniu poszlismy na spacer i namowilam meza na obiad we wloskiej knajpce. Zamowilismy, a ze trzeba bylo czekac.30 min.to poszlismy jeszcze na spacer. Jak wrocilismy to zaraz podali. Ja jadlam gnochi z kozim serem i sosem truflowym, do tego swiezy soczek z pomaranczy. Pyszne bylo :). Pierwsza wizyta Leona w restauracji - spal grzecznie :). Wrocilismy lekko na sygnale, bo pod domem sie obudzil, zmiana pieluchy, karmienie i znowu spi... na kolanach. Dlugo nie pospi, bo byla salwa i trzeba pieluche zmienic :). Mam jednak jeszcze nadzieje na prasowanie ;) i wypita w spokoju herbatke :).
PS. Obym za szybko nie pochwalila. Tez bym chciala isc do kina tylko nie mamy bany sittera:(
O widzisz jak ci dobrze! Oby tak dalej.....
Ja czekam znowu na kolejny zjazd hormonów! Mąż ma mnie dosyć i ja siebie też i w ogóle mam dość wszystkiego

O widzisz jak ci dobrze! Oby tak dalej.....
Ja czekam znowu na kolejny zjazd hormonów! Mąż ma mnie dosyć i ja siebie też i w ogóle mam dość wszystkiego
Nie martw sie, mi moj (zreszta oaza cierpliwosci) ostatnio powiedzial, ze jestwm teudna... ;) jakbym nie wiedziala ;)
A pisze, ze dzien udany, bo juz nie jeen dzien spedzilam na tylku z wiecznie glodnym Leonem u piersi.
Wlasnie odlozylam spiacego do kosza i co? Puscil salwe honorowa i poplakuje... uff

Mój S. wraca dzisiaj z pracy po 5 godzinach bo nie było co robić i mi gada jaki to on jest zmęczony . Noszz ku*** ja jestem wypoczęta. Ilekroć mały dał się odłożyć do bujaczka albo przysnął to ja usiłowałam sprzątać , robiłam pranie . Widział że jestem w czarnej de ze wszystkim i że mały ciągle płacze to zamiast go zabrać na spacer chociaż na pół godzinkir to poszedł spać . Strasznie mnie wkurzył , zero wsparcia :(

Bo chlopy czasem nie ogarniaja, ze bycie z dzieckiem to tez praca i niejednokrotnie duzo ciezsza niz oni wykonuja.

A my poki co mamy dzien łaskawego Leona :). Sniadanie z mezem zjadlam, kwiatki w ogrodku posadzilam. Potem po cycaniu poszlismy na spacer i namowilam meza na obiad we wloskiej knajpce. Zamowilismy, a ze trzeba bylo czekac.30 min.to poszlismy jeszcze na spacer. Jak wrocilismy to zaraz podali. Ja jadlam gnochi z kozim serem i sosem truflowym, do tego swiezy soczek z pomaranczy. Pyszne bylo :). Pierwsza wizyta Leona w restauracji - spal grzecznie :). Wrocilismy lekko na sygnale, bo pod domem sie obudzil, zmiana pieluchy, karmienie i znowu spi... na kolanach. Dlugo nie pospi, bo byla salwa i trzeba pieluche zmienic :). Mam jednak jeszcze nadzieje na prasowanie ;) i wypita w spokoju herbatke :).
PS. Obym za szybko nie pochwalila. Tez bym chciala isc do kina tylko nie mamy baby sittera:(
O to faktycznie dał wam syn odpocząć :)
Fajnie że poszliście na obiad na mieście , trzeba czasem wyjść z domu :)
Ja też chcę mojego namówić na jakiś wyjazd jutro bo ciągle siedzę z małym sama i tylko gary i pieluchy to chociaż w niedzielę fajnie byłoby gdzieś pospacerować, zjeść poza domem :)

reklama
Do góry