reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Wyszłam od przystojniaka Ehhhh następna wizyta za pół roku wkładkę będę zakładać nie hormonalną...... Na ten pęcherz mam antybiotyk kolejny i jakieś czopki i uwaga ważę 3kg jeszcze mniej jak zaszlam w ciaze Hehe czyli schudłam 13kg już szok stulecia!!!! Blizne trzeba masować! Ten wałek jakby co tak to wszystko ok zrosniete bosko i wszystko jest bosko..... Widział mój opis i podziękowal! Pochwalił fryzure!!! Dobra jadę do apteki i żółwim tepem do domu....

Cześć forumki! Podczytywałam Was trochę, ale nie bardzo miałam jak. Wybrałam się z chłopem i dziećmi na zakupy [emoji846]
Później miałam gości. A teraz odeszłam od garów, z tego względu, ze nie robiłam obiadu to na kolacje są podudzia w marynacie ketchupowej zapiekane na ryżu! [emoji846] właśnie się pieką [emoji3]
@Bajdelka35 doczytałam, ze miałaś kryzys i nie robiłaś obiadu, wiec zapraszam do siebie!
A co! Wszystkie was zapraszam forumowe ciocie na herbatę i ciacho! [emoji39]

Ostatnia edycja:
A my poki co mamy dzien łaskawego Leona :). Sniadanie z mezem zjadlam, kwiatki w ogrodku posadzilam. Potem po cycaniu poszlismy na spacer i namowilam meza na obiad we wloskiej knajpce. Zamowilismy, a ze trzeba bylo czekac.30 min.to poszlismy jeszcze na spacer. Jak wrocilismy to zaraz podali. Ja jadlam gnochi z kozim serem i sosem truflowym, do tego swiezy soczek z pomaranczy. Pyszne bylo :). Pierwsza wizyta Leona w restauracji - spal grzecznie :). Wrocilismy lekko na sygnale, bo pod domem sie obudzil, zmiana pieluchy, karmienie i znowu spi... na kolanach. Dlugo nie pospi, bo byla salwa i trzeba pieluche zmienic :). Mam jednak jeszcze nadzieje na prasowanie ;) i wypita w spokoju herbatke :).
PS. Obym za szybko nie pochwalila. Tez bym chciala isc do kina tylko nie mamy bany sittera:(
O widzisz jak ci dobrze! Oby tak dalej.....
Ja czekam znowu na kolejny zjazd hormonów! Mąż ma mnie dosyć i ja siebie też i w ogóle mam dość wszystkiego

O widzisz jak ci dobrze! Oby tak dalej.....
Ja czekam znowu na kolejny zjazd hormonów! Mąż ma mnie dosyć i ja siebie też i w ogóle mam dość wszystkiego
Nie martw sie, mi moj (zreszta oaza cierpliwosci) ostatnio powiedzial, ze jestwm teudna... ;) jakbym nie wiedziala ;)
A pisze, ze dzien udany, bo juz nie jeen dzien spedzilam na tylku z wiecznie glodnym Leonem u piersi.
Wlasnie odlozylam spiacego do kosza i co? Puscil salwe honorowa i poplakuje... uff

Mój S. wraca dzisiaj z pracy po 5 godzinach bo nie było co robić i mi gada jaki to on jest zmęczony . Noszz ku*** ja jestem wypoczęta. Ilekroć mały dał się odłożyć do bujaczka albo przysnął to ja usiłowałam sprzątać , robiłam pranie . Widział że jestem w czarnej de ze wszystkim i że mały ciągle płacze to zamiast go zabrać na spacer chociaż na pół godzinkir to poszedł spać . Strasznie mnie wkurzył , zero wsparcia :(

Bo chlopy czasem nie ogarniaja, ze bycie z dzieckiem to tez praca i niejednokrotnie duzo ciezsza niz oni wykonuja.

A my poki co mamy dzien łaskawego Leona :). Sniadanie z mezem zjadlam, kwiatki w ogrodku posadzilam. Potem po cycaniu poszlismy na spacer i namowilam meza na obiad we wloskiej knajpce. Zamowilismy, a ze trzeba bylo czekac.30 min.to poszlismy jeszcze na spacer. Jak wrocilismy to zaraz podali. Ja jadlam gnochi z kozim serem i sosem truflowym, do tego swiezy soczek z pomaranczy. Pyszne bylo :). Pierwsza wizyta Leona w restauracji - spal grzecznie :). Wrocilismy lekko na sygnale, bo pod domem sie obudzil, zmiana pieluchy, karmienie i znowu spi... na kolanach. Dlugo nie pospi, bo byla salwa i trzeba pieluche zmienic :). Mam jednak jeszcze nadzieje na prasowanie ;) i wypita w spokoju herbatke :).
PS. Obym za szybko nie pochwalila. Tez bym chciala isc do kina tylko nie mamy baby sittera:(
O to faktycznie dał wam syn odpocząć :)
Fajnie że poszliście na obiad na mieście , trzeba czasem wyjść z domu :)
Ja też chcę mojego namówić na jakiś wyjazd jutro bo ciągle siedzę z małym sama i tylko gary i pieluchy to chociaż w niedzielę fajnie byłoby gdzieś pospacerować, zjeść poza domem :)

reklama
Do góry