Chloe.Chloe
Fanka BB :)
Czyli z tym krwawieniem moze tak byc...balam sie, ze cos mi sie w srodku na bliznie rozeszlo, albo okres juz dostaje...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O widzisz jak ci dobrze! Oby tak dalej.....A my poki co mamy dzien łaskawego Leona . Sniadanie z mezem zjadlam, kwiatki w ogrodku posadzilam. Potem po cycaniu poszlismy na spacer i namowilam meza na obiad we wloskiej knajpce. Zamowilismy, a ze trzeba bylo czekac.30 min.to poszlismy jeszcze na spacer. Jak wrocilismy to zaraz podali. Ja jadlam gnochi z kozim serem i sosem truflowym, do tego swiezy soczek z pomaranczy. Pyszne bylo . Pierwsza wizyta Leona w restauracji - spal grzecznie . Wrocilismy lekko na sygnale, bo pod domem sie obudzil, zmiana pieluchy, karmienie i znowu spi... na kolanach. Dlugo nie pospi, bo byla salwa i trzeba pieluche zmienic . Mam jednak jeszcze nadzieje na prasowanie i wypita w spokoju herbatke .
PS. Obym za szybko nie pochwalila. Tez bym chciala isc do kina tylko nie mamy bany sittera
Można wymienić herbatę na wiadro kawy? Albo cysternę.
Dobry pomysłTo niech się zrelaksuje z synem, nie bądź samolubem - pozwól mu!
Nie martw sie, mi moj (zreszta oaza cierpliwosci) ostatnio powiedzial, ze jestwm teudna... jakbym nie wiedzialaO widzisz jak ci dobrze! Oby tak dalej.....
Ja czekam znowu na kolejny zjazd hormonów! Mąż ma mnie dosyć i ja siebie też i w ogóle mam dość wszystkiego
Mój S. wraca dzisiaj z pracy po 5 godzinach bo nie było co robić i mi gada jaki to on jest zmęczony . Noszz ku*** ja jestem wypoczęta. Ilekroć mały dał się odłożyć do bujaczka albo przysnął to ja usiłowałam sprzątać , robiłam pranie . Widział że jestem w czarnej de ze wszystkim i że mały ciągle płacze to zamiast go zabrać na spacer chociaż na pół godzinkir to poszedł spać . Strasznie mnie wkurzył , zero wsparcia
O to faktycznie dał wam syn odpocząćA my poki co mamy dzien łaskawego Leona . Sniadanie z mezem zjadlam, kwiatki w ogrodku posadzilam. Potem po cycaniu poszlismy na spacer i namowilam meza na obiad we wloskiej knajpce. Zamowilismy, a ze trzeba bylo czekac.30 min.to poszlismy jeszcze na spacer. Jak wrocilismy to zaraz podali. Ja jadlam gnochi z kozim serem i sosem truflowym, do tego swiezy soczek z pomaranczy. Pyszne bylo . Pierwsza wizyta Leona w restauracji - spal grzecznie . Wrocilismy lekko na sygnale, bo pod domem sie obudzil, zmiana pieluchy, karmienie i znowu spi... na kolanach. Dlugo nie pospi, bo byla salwa i trzeba pieluche zmienic . Mam jednak jeszcze nadzieje na prasowanie i wypita w spokoju herbatke .
PS. Obym za szybko nie pochwalila. Tez bym chciala isc do kina tylko nie mamy baby sittera
Mnie zastanawia kto ten czas nazwał ,,URLOP" macierzyńskiBo chlopy czasem nie ogarniaja, ze bycie z dzieckiem to tez praca i niejednokrotnie duzo ciezsza niz oni wykonuja.