reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Mój już leży w łóżeczku ale się coś kreci.... a mi się już spać chce :( bajdelka zapomniałam napisać że fajna fryzura po fryzjerze ;) ja też bym chciała wyrwać się podciąć chociaż włosy.
Mój podjadł, odbiło się i odłożyłam do łóżeczka . Coś tam kręci się i mruczy a ja leżę i czekam aż zaśnie żeby go okryć bo póki nie śpi to tak przebiera nogami że cały odkryty.
A próbowaliśmy śpiworka do spania to przecież był taki ryk że musiałam zrezygnować .

Moj tez znowu je [emoji53] dziwne, bo w nocy nie budzi sie czesto na karmienie, a tu po 2 godzinach marudzenie.
Pije, mruczy i lyka to cholerne powietrze. Nie wiem czemu tak ma. Niby dobrze przystawiony, a ktoredys mu to powietrze wlatuje :p

A czy wasze dzieciaki zezuja? Helenka to kiepsko :/ może do końca roku zdąży się wyszkolic ten nowy...
Tak, moja Julka też zezuje czasami i wiem że to normalne ale ja i tak jestem przewrażliwiona na tym punkcie, bo mój młodszy syn Bartek miał 1,5 roku jak zaczął zezować i skończyło się operacją [emoji20]

My się cycujemy drugi raz tej nocy tylko że ja wcześniej byłam śpiąca i nie tykałam telefonu [emoji42]

reklama
Do góry