oluchapoducha
Fanka BB :)
Długo wam się schodzi z takim nocnym karmieniem ? U mnie już godzina mija
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Długo wam się schodzi z takim nocnym karmieniem ? U mnie już godzina mija
Ja przez pierwsze 2 tyg od porodu to wciagalam za troje teraz sie unormowalo)Jak karmicie w nocy to podjadacie coś czy nie jesteście głodne?
Mój też czasem zezuje . Rzadko ale zezujeA czy wasze dzieciaki zezuja? Helenka to kiepsko :/ może do końca roku zdąży się wyszkolic ten nowy...
U mnie z 15 minut , z tym że znowu mamy pobudkę na cycanieDługo wam się schodzi z takim nocnym karmieniem ? U mnie już godzina mija
Mój podjadł, odbiło się i odłożyłam do łóżeczka . Coś tam kręci się i mruczy a ja leżę i czekam aż zaśnie żeby go okryć bo póki nie śpi to tak przebiera nogami że cały odkryty.Mój już leży w łóżeczku ale się coś kreci.... a mi się już spać chce bajdelka zapomniałam napisać że fajna fryzura po fryzjerze ja też bym chciała wyrwać się podciąć chociaż włosy.
Tak, moja Julka też zezuje czasami i wiem że to normalne ale ja i tak jestem przewrażliwiona na tym punkcie, bo mój młodszy syn Bartek miał 1,5 roku jak zaczął zezować i skończyło się operacją [emoji20]A czy wasze dzieciaki zezuja? Helenka to kiepsko :/ może do końca roku zdąży się wyszkolic ten nowy...
To go nie przykrywaj. Nie owijaj.Czy Wasze dzieci tez się tak pocą?
Mój zawsze jak się obudzi to cała głowa mokra.. śpi w bodziaku na krótki i polspiochach owinięty tylko w rożek a jak go wyciągam to teb rożek pod główką cały mokry...