reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Mój mały śpi ciekawe do której bo przez brzuch mieliśmy trudny dzień... a wieczorne cycanie i usypianie wręcz tragiczne no i koniec końców położyłam go w beciku w jego łóżeczku a wiadomo łóżeczko to zUo.

K...a spać mi się chce ale taka jestem zmęczona że nie mam siły ;) macie tak czasem?

A jeszcze pytanie powiekszyly mi się pajączki na udach no i zastanawiam się czy to tragedia i iść już pod nóż czy od razu protezy szukać czy olać i nosić dłuższe szorty?

Czy Wasze dzieci tez się tak pocą?
Mój zawsze jak się obudzi to cała głowa mokra.. śpi w bodziaku na krótki i polspiochach owinięty tylko w rożek a jak go wyciągam to teb rożek pod główką cały mokry...

Moja też kicha, a chora nie jest [emoji106]
Mój też i to od urodzenia . W szpitalu raz kichnął 7 razy pod rząd , śmiałam się że w domu go opijają, a on kicha :)
Położna mówiła że dziecko w ten sposób oczyszcza nos. I jak ulewa przez nos to później taki jego sposób na to co tam zalega.

reklama
Do góry