reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
To Ulka ekspresem załatwia sprawę bo czy w dzień czy w nocy krótko jej schodzi.
Pełną pierś opanowuje w 5 minut i idzie spać .
Także 10 na obie piersi jej schodzi.

Ja nie podjadam. Zrobię łyka wody i tyle.
A co do zeza to owszem. Czasem zezuje jak coś sobie upatrzy, szczególnie blisko niej samej . Ale to normalne .
Miki teraz to ma ciekawsze zajęcia przy cycku... Gapi się w coś i zapomina o cycaniu to go odkładam jak go odkładam to mu się przypomina że nie najadł się i wrzask.

Mój podjadł, odbiło się i odłożyłam do łóżeczka . Coś tam kręci się i mruczy a ja leżę i czekam aż zaśnie żeby go okryć bo póki nie śpi to tak przebiera nogami że cały odkryty.
A próbowaliśmy śpiworka do spania to przecież był taki ryk że musiałam zrezygnować .
U mnie czapki tak działają. Boże zakładam mu czapkę i momentalnie wrzask jakbym go do wrzątku wsadziła i próbuje nieporadnie tę czapkę złapać i zdjąć...

To twój mąż przez tego nowego pracownika jeszcze nie był na urlopie w tym roku ?
Był dosłownie po dniu czy dwa

Specjalnie zostawiliśmy jego urlop na po porodzie.... Poprzedni zrezygnował i poleciał do Szkocji i zanim ktoś nadający się przyszedł to już październik.....a zanim się nauczy żeby samemu 2tyg być....

reklama
Do góry