Chloe.Chloe
Fanka BB :)
Ja tez karmie, a raczej usypiam. Chce odlozyc do lozeczka i przebudzil sie jak probowalam...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Słabo jej używam szczerze mówiąc. Więc trudno o efektach mówić. Ten tydzień Klaudia daje popalić to ciężko. Tantum rosą plucze sobie w ramach mycia to muszeBardzo ładne zaproszenie adell mi też jakoś słodkiego się chce :/ mama 7 a jak ta maść na krocze, używasz? Lepiej się goi?
No właśnie Mikołaj robi zeza ale napięcie mięśniowe ma ok. Muszę pediatry o to zapytać. Moi wcześniej nie zezowali Kacper miał tylko " efekt zachodzącego słoneczka"A czy wasze dzieciaki zezuja? Helenka to kiepsko :/ może do końca roku zdąży się wyszkolic ten nowy...
A ja przeziębiona i mały zaczął kichać ja nie wiem jak takie maluchy się leczy w razie co....
Miki teraz to ma ciekawsze zajęcia przy cycku... Gapi się w coś i zapomina o cycaniu to go odkładam jak go odkładam to mu się przypomina że nie najadł się i wrzask.To Ulka ekspresem załatwia sprawę bo czy w dzień czy w nocy krótko jej schodzi.
Pełną pierś opanowuje w 5 minut i idzie spać .
Także 10 na obie piersi jej schodzi.
Ja nie podjadam. Zrobię łyka wody i tyle.
A co do zeza to owszem. Czasem zezuje jak coś sobie upatrzy, szczególnie blisko niej samej . Ale to normalne .
U mnie czapki tak działają. Boże zakładam mu czapkę i momentalnie wrzask jakbym go do wrzątku wsadziła i próbuje nieporadnie tę czapkę złapać i zdjąć...Mój podjadł, odbiło się i odłożyłam do łóżeczka . Coś tam kręci się i mruczy a ja leżę i czekam aż zaśnie żeby go okryć bo póki nie śpi to tak przebiera nogami że cały odkryty.
A próbowaliśmy śpiworka do spania to przecież był taki ryk że musiałam zrezygnować .
U mnie teraz to nawet 2 h nie minęły , co ja przysnę to on budzi się znów .I u mnie po 2h cycanie
He he, jakbym moje dziecko widziała . Rozgląda się, patrzy wokół a jak chce zabrać cyca to nagle głodnyMiki teraz to ma ciekawsze zajęcia przy cycku... Gapi się w coś i zapomina o cycaniu to go odkładam jak go odkładam to mu się przypomina że nie najadł się i wrzask.
Był dosłownie po dniu czy dwaTo twój mąż przez tego nowego pracownika jeszcze nie był na urlopie w tym roku ?
A czy wasze dzieciaki zezuja? Helenka to kiepsko :/ może do końca roku zdąży się wyszkolic ten nowy...