helenka_22
Fanka BB :)
JaOk dziewczyny, może przewrażliwiona jestem poprostu. Ktoś jest na nocnym posterunku?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
JaOk dziewczyny, może przewrażliwiona jestem poprostu. Ktoś jest na nocnym posterunku?
Ja jestem jaOk dziewczyny, może przewrażliwiona jestem poprostu. Ktoś jest na nocnym posterunku?
Ale u nas też jest obok wolny pokój i mówię że jak chce się wyspać to niech idzie tam bo wiadomo też nie chce żeby chodził zmęczony do pracy . To nie chciał. Tyle że on jak śpi i mały płacze to ja słyszę na dole w łazience a on nawet nie drgnieMój mąż to zaczął spać w dużym pokoju a ja z małym , on w swoim łóżeczku ale że mną w pokoju
Mój zmęczony psychicznie najbardziej jest ,-taki okres czasu w pracyMój mąż to zaczął spać w dużym pokoju a ja z małym , on w swoim łóżeczku ale że mną w pokoju
Ja zazwyczaj jestem mega głodna koło 3-4 zależy jak wypada karmienie i jak nie zjem to nie zasnę . Więc coś tam podjem i idę spaćJak karmicie w nocy to podjadacie coś czy nie jesteście głodne?
To twój mąż przez tego nowego pracownika jeszcze nie był na urlopie w tym roku ?Mój zmęczony psychicznie najbardziej jest ,-taki okres czasu w pracy
Oby nowy wyszkolił się na tyle by mógł mój iść na urlop....