AgulaK82
Fanka BB :)
Nie właśnie nic nie zmieniłamAaa i na klacie...
A kosmetyki do kąpieli proszek do prania? Zmienialas mu?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie właśnie nic nie zmieniłamAaa i na klacie...
A kosmetyki do kąpieli proszek do prania? Zmienialas mu?
Płyn czy proszek? Bo jak proszek to może nie wypłukiwac się dobrzeHmm w Jelp piore jej ciuszki... Też może uczulać?
Wszystko może ć ale jak nie zmienialas od poczatku to by wczesniej wyszloHmm w Jelp piore jej ciuszki... Też może uczulać?
Ja pije herbatkę a mały jeszcze w wózku śpi ale już w domku jesteśmy, napalilam w piecu czekamy na położona a później kolejne wyjście po syna do przedszkolaJuż nie śpi...
Proszek... Może i tak, dziś kupię płyn i przepiore te ciuszki co ostatnio były prane jeszcze raz...Płyn czy proszek? Bo jak proszek to może nie wypłukiwac się dobrze
Powodzenia!!!! Ja już dziś mam dość urzędówDziewczyny lecę załatwiać papierologię. Miłego dnia! [emoji846]
Z proszkiem często tak jest właśnie najlepiej płyn do prania....Proszek... Może i tak, dziś kupię płyn i przepiore te ciuszki co ostatnio były prane jeszcze raz...
Uuu kicha [emoji20]Już nie śpi...