AgulaK82
Fanka BB :)
Słodziak [emoji5] u nas też noc w miarę po wczorajszych gościach [emoji6]Zobacz załącznik 904193
Witamy sie z rana, dwie spuchniete buzki, mama od zaspania a synek z bycia pulpetem [emoji1] mimo wczorajszej wieczornej jazdy nocka bardzo ok, nawet sie wyspalam.
Musze dzisiaj jechac do urzedu odnosnie becikowego, bo fakt sprawdzili sobie sami dochody, ale ze w 2016r nie mialam jednej stalej umowy tylko czesc zlecenia a czesc o prace, musze donosic jakies dokumenty. Co za chore panstwo, przeciez te dochody mam juz dawno rozliczone i wystarczylby pit za tamten okres. NO ALE NIE, tułaj sie z dzieciakiem po urzedach teraz. Jeszcze absurd, bo po to jakies oswiadczenie mam przyjechac ja i je podpisac, ale zlozyc je musi moj maz, bo z jego profilu zaufanego poszedl wniosek przez neta [emoji23] paranoja
Siemka przystojniaku [emoji8][emoji8][emoji8]Zobacz załącznik 904205 hejka Ciotki i kuzyni i kuzynki forumowe
Ale fajna z Was rodzinka i dziewczynki jakie śliczne [emoji5]Kocham leżaczek bujaczek [emoji813]
I moje wszystkie miłość kochane
Za te cenę już fajny można mieć [emoji5] później wstawię zdjęcie mojego, mój ma jeszcze tacke jak dziecko jest starsze i będzie chciało samo jeść.Możecie polecić jakiś leżaczek w cenie 200-250zl? Proszę.. nie mam kiedybposzukac w necie, a z pracy chce mi kupić to pomyślałam że może to.
Z góry dziękuję.
Jak nie ma jak są [emoji12]Czemu nikogo nie ma? Niech ktoś jest! Wrzaski mojego dziecka wypalają mi mózg :/
Hahahaha też niedawno tak moja się darła [emoji23]U mnie pol godziny machania grzechotka nad glowa [emoji23] chyba czasna karuzele nad lozeczko bo juz zainteresowany. No ale koniec laby Zobacz załącznik 904225
Ło matko pierwsze zdjęcie wymiata [emoji23][emoji23][emoji23]ale pomimo to i tak jest słodziakiem [emoji12][emoji8]Sprawca zamieszania. Pierwsze zdjęcie ujawnia charakter [emoji14]
Powiem Wam, że nie sądziłam, że dziecko może być aż tak wykańczające. Ok, moja córka była fajna w nocy, dawała po dupie w dzień, ale ten łobuz napiernicza 24 na dobę! Dochodzi do tego, że jak przestaje krzyczeć, to zastygam i tak stoję/siedzę/leżę, żeby tylko nie zakłócić ciszy. Ciąża to mój przyjaciel, każdy dzwięk wbija mi się w mózg jak kołek osinowy w serce wampira. MasakraZobacz załącznik 904231Zobacz załącznik 904232Zobacz załącznik 904233
A my jeszcze w łóżku i muszę Was się zapytać co to jest? Moja ma cały brzuszek wyspany[emoji20]
I trochę nas z pieleszy [emoji16][emoji23]