To może być jak @Bajdelka35 .pisze że się nie wypłukało jak trzeba...Nie właśnie nic nie zmieniłam
Ty cyckowa? Wiem że szanse marne ale może też być od diety np. orzechy czy kakao mocne alergeny...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To może być jak @Bajdelka35 .pisze że się nie wypłukało jak trzeba...Nie właśnie nic nie zmieniłam
Orzechów nie jadam a kakao i czekoladę też jeszcze nie jadam bo mam sama problemy z 2 w toalecie...To może być jak @Bajdelka35 .pisze że się nie wypłukało jak trzeba...
Ty cyckowa? Wiem że szanse marne ale może też być od diety np. orzechy czy kakao mocne alergeny...
Ja mam proszek ale po praniu nastawiam dodatkowe płukanie. Tylko my Lovelli używamy.Z proszkiem często tak jest właśnie najlepiej płyn do prania....
no i wszystko jasne WSZYSTKIEMU WINIEN JEST ON niewypłukany świński proszekOrzechów nie jadam a kakao i czekoladę też jeszcze nie jadam bo mam sama problemy z 2 w toalecie...
Najwidoczniej...no i wszystko jasne WSZYSTKIEMU WINIEN JEST ON niewypłukany świński proszek
Ja lovela płynJa mam proszek ale po praniu nastawiam dodatkowe płukanie. Tylko my Lovelli używamy.
Ja bym korzystała z ciszy
Tak z ciekawości ile masz lat ?
Bo bardzo młodziutko wyglądasz
Moja Weronika tak pięknie spala... <3 dziecko na zachętę [emoji14] ostrzegam
Zobacz załącznik 904205 hejka Ciotki i kuzyni i kuzynki forumowe
@seremida lub inne ktore stosuja espumisan, w jakiej dawce podajecie i ile kropelek? Bo sa rozne do kupienia a i na wszystkich jest napisane ze powyzej 1 miesiaca zycia?:/
Nie musisz ich prać drugi raz, tylko wrzuć na płukanieProszek... Może i tak, dziś kupię płyn i przepiore te ciuszki co ostatnio były prane jeszcze raz...