reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Dzięki dziewczyny za te lezaczki.
Chyba bym chciała na teraz coś płaskiego.
Mamy taką huśtawka 4 w 1, ale Jedno, że u rodziców, a drugie, że chyba na później?

Moja Weronika tak pięknie spala... <3 dziecko na zachętę [emoji14] ostrzegam :p

A to nie jest źle, że tak długo spała? Ma 5 tyg skończone.

Zobacz załącznik 904205 hejka Ciotki i kuzyni i kuzynki :) forumowe :)

Słodziak [emoji7] moja to ma pizze na twarzy :(

@seremida lub inne ktore stosuja espumisan, w jakiej dawce podajecie i ile kropelek? Bo sa rozne do kupienia a i na wszystkich jest napisane ze powyzej 1 miesiaca zycia?:/

Tak, jak w ulotce tą najmniejszą dawkę. Symetykon nie wchłania się w jelitach. Jest wydalany z kupką.

Proszek... Może i tak, dziś kupię płyn i przepiore te ciuszki co ostatnio były prane jeszcze raz...
Nie musisz ich prać drugi raz, tylko wrzuć na płukanie :)

reklama
Ja mam nerwa dziś bo starzy pismo dostali o opróżnienie lokalu do końca msc. Mówię żeby z odwołaniem od wyroku i prawem do socjalu poszli do yej komornicy. A oni mi że się nie odwoływali... K..a! Cztery pi..lone lata nic nie zrobili w kierunku nie pójścia pod most ze świadmością że mieszkają tu TYLKO ZE WZGLĘDU na małoletnie moje dzieci i wiedząc że w momencie kiedy ja dostaje lokal oni wypadają. Ja debil pewna byłam że załatwili prawo do socjalnego!

Do góry