reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
I próbujemy się wyciszać tzn. ja młody gazuje
20181004_114439.jpg

Załączniki

• 20181004_114439.jpg
    20181004_114439.jpg
    93,8 KB · Wyświetleń: 404
Ja mam nerwa dziś bo starzy pismo dostali o opróżnienie lokalu do końca msc. Mówię żeby z odwołaniem od wyroku i prawem do socjalu poszli do yej komornicy. A oni mi że się nie odwoływali... K..a! Cztery pi..lone lata nic nie zrobili w kierunku nie pójścia pod most ze świadmością że mieszkają tu TYLKO ZE WZGLĘDU na małoletnie moje dzieci i wiedząc że w momencie kiedy ja dostaje lokal oni wypadają. Ja debil pewna byłam że załatwili prawo do socjalnego!
A potem nam mówią co my wiemy o życiu... Sami sobie krzywdę robią a nie że ich los krzywdzi... Mój ojczulek podobnie, wiecznie miał podane na tacy wszystko śniadanie, obiadki, kolacyjki, poprane, w domu czysto puki moja mama żyła i nagle się skończyło... Zawaliło mu się wszystko... W domu był jeszcze nieletni mój brat... Ja ze względu na nich przeprowadziłam się do nich z synem i mężem by im trochę pomóc, pomóc ale nie ze wszystkiego wyręczać... 3,5 roku próbowałam nauczyć ojca trochę samodzielności, do tej pory dzwoni i się mnie pyta jak panierke do schabowych się robi... On jest z tych osób co nawet wodę na herbatę przypala...

A potem nam mówią co my wiemy o życiu... Sami sobie krzywdę robią a nie że ich los krzywdzi... Mój ojczulek podobnie, wiecznie miał podane na tacy wszystko śniadanie, obiadki, kolacyjki, poprane, w domu czysto puki moja mama żyła i nagle się skończyło... Zawaliło mu się wszystko... W domu był jeszcze nieletni mój brat... Ja ze względu na nich przeprowadziłam się do nich z synem i mężem by im trochę pomóc, pomóc ale nie ze wszystkiego wyręczać... 3,5 roku próbowałam nauczyć ojca trochę samodzielności, do tej pory dzwoni i się mnie pyta jak panierke do schabowych się robi... On jest z tych osób co nawet wodę na herbatę przypala...
Mnie to wku..wia że jeszcze dziś mówię IDŹCIE DO WZLU PO PAPIER że czekacie na socjal bo powiedzieli ze wam sie nalezy i 7 dni macie na dostarczenie do komornicy info o syt. rodzinnej. Stary niech dokumenty a matka tez od lekarzy pokażą cokolwiek niech walcza to ku..wa nie stary siedzi w swoim pokoiku matka do pracy sie szykuje k..wa chce dowod i wyprowadzic sie i nie patrzec jak szlag im wszystko trafia bo jest mi przykro i jestem zla i nie wiem na co oni licza do mnie nie pójdą a do brata nie wiem

Mnie to wku..wia że jeszcze dziś mówię IDŹCIE DO WZLU PO PAPIER że czekacie na socjal bo powiedzieli ze wam sie nalezy i 7 dni macie na dostarczenie do komornicy info o syt. rodzinnej. Stary niech dokumenty a matka tez od lekarzy pokażą cokolwiek niech walcza to ku..wa nie stary siedzi w swoim pokoiku matka do pracy sie szykuje k..wa chce dowod i wyprowadzic sie i nie patrzec jak szlag im wszystko trafia bo jest mi przykro i jestem zla i nie wiem na co oni licza do mnie nie pójdą a do brata nie wiem
Gosiu mogę tylko życzyć Ci cierpliwości i stalowych nerwów.

Japier... tylko go z klaty zdjelam i znowu jazda.. dobrze ze w nocy dal pospac bo prxynajmniej mam sile to znosic, ale juz wiem ze nic dzisiaj nie zalatwie.
@seremida lub inne ktore stosuja espumisan, w jakiej dawce podajecie i ile kropelek? Bo sa rozne do kupienia a i na wszystkich jest napisane ze powyzej 1 miesiaca zycia?:/

4*6 kropli. Tak piszą ale lekarz mówił ze można wcześniej.

reklama
Mi sie wydaje, ze ja caly czas jakos zle montuje ten fotelik albo za wysoko jest zaglowek albo zly kat nachylenia. Jutro jade po baze to moze w sklepie mi dobrze zamontuja ja ehh

Do góry