Niby to wiem ale podświadomie mi się to na nerwy rzuca a jak na nerwy to na zdrowie... i d..pa.Gosia to co napisze zabrzmi okrutnie, ale ich problem. Nie możesz ich nianczyc do końca życia, są dorośli.
reklama
AgulaK82
Fanka BB :)
A potem nam mówią co my wiemy o życiu... Sami sobie krzywdę robią a nie że ich los krzywdzi... Mój ojczulek podobnie, wiecznie miał podane na tacy wszystko śniadanie, obiadki, kolacyjki, poprane, w domu czysto puki moja mama żyła i nagle się skończyło... Zawaliło mu się wszystko... W domu był jeszcze nieletni mój brat... Ja ze względu na nich przeprowadziłam się do nich z synem i mężem by im trochę pomóc, pomóc ale nie ze wszystkiego wyręczać... 3,5 roku próbowałam nauczyć ojca trochę samodzielności, do tej pory dzwoni i się mnie pyta jak panierke do schabowych się robi... On jest z tych osób co nawet wodę na herbatę przypala...Ja mam nerwa dziś bo starzy pismo dostali o opróżnienie lokalu do końca msc. Mówię żeby z odwołaniem od wyroku i prawem do socjalu poszli do yej komornicy. A oni mi że się nie odwoływali... K..a! Cztery pi..lone lata nic nie zrobili w kierunku nie pójścia pod most ze świadmością że mieszkają tu TYLKO ZE WZGLĘDU na małoletnie moje dzieci i wiedząc że w momencie kiedy ja dostaje lokal oni wypadają. Ja debil pewna byłam że załatwili prawo do socjalnego!
Mnie to wku..wia że jeszcze dziś mówię IDŹCIE DO WZLU PO PAPIER że czekacie na socjal bo powiedzieli ze wam sie nalezy i 7 dni macie na dostarczenie do komornicy info o syt. rodzinnej. Stary niech dokumenty a matka tez od lekarzy pokażą cokolwiek niech walcza to ku..wa nie stary siedzi w swoim pokoiku matka do pracy sie szykuje k..wa chce dowod i wyprowadzic sie i nie patrzec jak szlag im wszystko trafia bo jest mi przykro i jestem zla i nie wiem na co oni licza do mnie nie pójdą a do brata nie wiemA potem nam mówią co my wiemy o życiu... Sami sobie krzywdę robią a nie że ich los krzywdzi... Mój ojczulek podobnie, wiecznie miał podane na tacy wszystko śniadanie, obiadki, kolacyjki, poprane, w domu czysto puki moja mama żyła i nagle się skończyło... Zawaliło mu się wszystko... W domu był jeszcze nieletni mój brat... Ja ze względu na nich przeprowadziłam się do nich z synem i mężem by im trochę pomóc, pomóc ale nie ze wszystkiego wyręczać... 3,5 roku próbowałam nauczyć ojca trochę samodzielności, do tej pory dzwoni i się mnie pyta jak panierke do schabowych się robi... On jest z tych osób co nawet wodę na herbatę przypala...
AgulaK82
Gosiu mogę tylko życzyć Ci cierpliwości i stalowych nerwów.Mnie to wku..wia że jeszcze dziś mówię IDŹCIE DO WZLU PO PAPIER że czekacie na socjal bo powiedzieli ze wam sie nalezy i 7 dni macie na dostarczenie do komornicy info o syt. rodzinnej. Stary niech dokumenty a matka tez od lekarzy pokażą cokolwiek niech walcza to ku..wa nie stary siedzi w swoim pokoiku matka do pracy sie szykuje k..wa chce dowod i wyprowadzic sie i nie patrzec jak szlag im wszystko trafia bo jest mi przykro i jestem zla i nie wiem na co oni licza do mnie nie pójdą a do brata nie wiem
kasiaczek89pl
A to nie jest źle, że tak długo spała? Ma 5 tyg skończone.
Słodziak [emoji7] moja to ma pizze na twarzy
Tak, jak w ulotce tą najmniejszą dawkę. Symetykon nie wchłania się w jelitach. Jest wydalany z kupką.
Nie musisz ich prać drugi raz, tylko wrzuć na płukanie
W sensie ? Tak wysypana ?
Angelika89
Kiedy wyciaga sie wkladke dla noworodka z fotelika samochodowego? Od jakiejs wagi, wzrostu czy jak juz nie jest noworodkiem?
kasiaczek89pl
Japier... tylko go z klaty zdjelam i znowu jazda.. dobrze ze w nocy dal pospac bo prxynajmniej mam sile to znosic, ale juz wiem ze nic dzisiaj nie zalatwie.
@seremida lub inne ktore stosuja espumisan, w jakiej dawce podajecie i ile kropelek? Bo sa rozne do kupienia a i na wszystkich jest napisane ze powyzej 1 miesiaca zycia?:/
4*6 kropli. Tak piszą ale lekarz mówił ze można wcześniej.
AgulaK82
Moim zdaniem raczej nie od wagi a od tego jak trzyma sztywno główkę... Raczej za wcześnie jeszcze na usunięcie wkładki...Ona stabilizuje maluszka w fotelikuKiedy wyciaga sie wkladke dla noworodka z fotelika samochodowego? Od jakiejs wagi, wzrostu czy jak juz nie jest noworodkiem?
reklama
Angelika89
Mi sie wydaje, ze ja caly czas jakos zle montuje ten fotelik albo za wysoko jest zaglowek albo zly kat nachylenia. Jutro jade po baze to moze w sklepie mi dobrze zamontuja ja ehh