reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Ryzykowac i odlozyc, czy korzystac z ciszy? [emoji23]
IMG_7635.JPG

Załączniki

• IMG_7635.JPG
    IMG_7635.JPG
    182,8 KB · Wyświetleń: 354
Zobacz załącznik 904228 Taki dokładnie mieliśmy

My mieliśmy tego TYPU
Zobacz załącznik 904226
Są różne w tym przedziale cenowym też. Myśmy mieli model sprzed 10 lat (wtedy chyba wszyscy mieli) używkę. Sama eksploatowałam go na dwójce od 1msc życia do czasu gdy tyłki om się jeszcze tam mieściły. Potem jeszcze kuzynka ich.
Fajny bo albo płozy albo nogi. Wibracje. Pozytywka (taki bajer raczej zbędny) pozycja leżąca pod kątem. Pół siedząca i siedząca praktycznie na sztywno - w zależności od konfiguracji i potrzeb ;) i składał się na płasko to wozilismy go ze soba w gości :D
Dziekuje gosiu

Czesc dziewczyny. Dawno sie nie odzywalam ze wsgledu na brak czasu. Troche was podczytuje. U nas tez byl skok rozwojowy i mam nadzieje, ze juz powoli mija, bo tez ciagle wiszenie na piersi i szrpanie. Jutro konczy 5 tyg i nadal ma pepek, ale wisi juz na ostatniej nitce. Oczy tez ciagle ropieja mimo 3 roznych antybiotykow, wiec po weekendzie jak nie przejdzie, to bedziemy robic wymaz z oka. Wczoraj byla polozna i wazy juz 4920 a w szpitalu przy najwiekszym spadku wagi 3200. Ja badania tsh, ft3 i ft4 bede robila w przyszlym tyg, bo endokrynolog mi kazala w 6 tyg po porodzie i pozniej w 3 miesiacu. Szykujemy tez chrzciny 28.10 juz mamy wszystko ustalone, sala zarezerwowana, zaproszenia rozdane i wyszlo z 5 dzieci 39 osob samej najblizszej rodziny. Mam nadzieje, ze na ten okres nie przypadnie zaden skok rozwojowy i przespi chociaz godzine w kosciele. Tym bardziej, ze smoczka nie chce mimo, e staram sie wszystkimi sposobami go nauczyc. Osotatnio polalam smoczka moim mlekiem, ale nie dziala buu.

I my sie witamy
Juz po zakupach i 40min spacerku potem jeszcze wyjdziemy na dluzej.
Mloda od 6 do 9.30 nie spala ale byla spokojna i dziwo

Załączniki

• IMG_20181004_110200.jpg
    IMG_20181004_110200.jpg
    2,1 MB · Wyświetleń: 112
Czesc dziewczyny. Dawno sie nie odzywalam ze wsgledu na brak czasu. Troche was podczytuje. U nas tez byl skok rozwojowy i mam nadzieje, ze juz powoli mija, bo tez ciagle wiszenie na piersi i szrpanie. Jutro konczy 5 tyg i nadal ma pepek, ale wisi juz na ostatniej nitce. Oczy tez ciagle ropieja mimo 3 roznych antybiotykow, wiec po weekendzie jak nie przejdzie, to bedziemy robic wymaz z oka. Wczoraj byla polozna i wazy juz 4920 a w szpitalu przy najwiekszym spadku wagi 3200. Ja badania tsh, ft3 i ft4 bede robila w przyszlym tyg, bo endokrynolog mi kazala w 6 tyg po porodzie i pozniej w 3 miesiacu. Szykujemy tez chrzciny 28.09 juz mamy wszystko ustalone, sala zarezerwowana, zaproszenia rozdane i wyszlo z 5 dzieci 39 osob samej najblizszej rodziny. Mam nadzieje, ze na ten okres nie przypadnie zaden skok rozwojowy i przespi chociaz godzine w kosciele. Tym bardziej, ze smoczka nie chce mimo, e staram sie wszystkimi sposobami go nauczyc. Osotatnio polalam smoczka moim mlekiem, ale nie dziala buu.
U mnie też 5 tydzień i też pępek jeszcze jest . Ale już też ledwo ledwo się trzyma , oby odpadł jak najszybciej .

reklama
Do góry