MISTRZ❤Ale mnie leb boli od tej pogody [emoji17]
Bylismy dzis na tej sesji. W nocy i rano mlody mial problem z dwojka, prezyl sie i kwekal, ale nic nie chcialo wyjsc.
Oczywiscie na sesji sie odblokowal jak mial gola dupe[emoji23] wynik taki, ze osral najpierw fotografke, jak chcialam ja ratowac to osral mnie, a na koniec podloge i wszystko dookola[emoji23] wysral z siebie chyba ten caly swoj nadmierny przyrost wagi [emoji23] kochane dziecko, ma wyczucie.
reklama
Adell1994
Fanka BB :)
Uwielbiam Twoje wpisy i popieram w 100% . Każda z nas radzi sobie inaczej ale najlepiej jak potrafi i jest najlepszą mamą dla swojego dziecka .Weź nie mogę na soebie patrzeć ALE wrzucam ta fote dla wszystkich sfrustrowanych matek ktore byc moze odniosly wrazenie ze mam idealne niemowlę i DORACELA w dupie...
Bo mi nie chodzi o to by ktoś się porównywał że ta to se radzi a ja nie...
Jest jak jest tylko ja już przuwykłam po pierwszym dziecku że nie da się wszystkiego. Zimna kawa czy zimny obiad czasem przypalony lub rozgotowany czasem śmieciowy. Kapiele i wiele innych rzeczy przerywanych na cyca do tego zdrowie czasem daje popalić i może nie ryczę ale bywa że mam dość i chce mi sie wyc ale musze choc przy dzieciach udawac ze jest iście zaj..biście bo jal ja wsciekla to i cala trojca a wtedy to kuz hardcore
U mnie w pon ojciec i mój chłop jedli zupki chińskie na obiad bo najzwyczajniej w świecie nie miałam kiedy ugotować . Mały wisiał na cycu cały dzień , co chwila przerwy to ogarnęłam dom i tyle .
D
Deleted member 178444
Gość
.by.hhh,.by .h. h.hhb.. h !...by. U. . . .h. .. . U g. By h h. Gosia. Yyyg. Gosia. U. Gosia. Yyy. Gdyby. Gosia. Gosia. Yyy g. GG. Gosia. Gosia tyg. Yyy g g. G.
Mama7
I ich nakarmić też trzeba..To dodaj do tego jeszcze dwóch rozrabiajacych bijących się starszaków którzy wiecznie coś od Ciebie chcą....
No i wszystko jasne.by.hhh,.by .h. h.hhb.. h !...by. U. . . .h. .. . U g. By h h. Gosia. Yyyg. Gosia. U. Gosia. Yyy. Gdyby. Gosia. Gosia. Yyy g. GG. Gosia. Gosia tyg. Yyy g g. G.
A z cycka nie chcą ino kotlety czy pizze :-) albo jeszcze zupę do tego... książęta z Windsorem się na porodówce minęliI ich nakarmić też trzeba..
Chloe.Chloe
Prawie sie poryczalam ze smiechuAle mnie leb boli od tej pogody [emoji17]
Bylismy dzis na tej sesji. W nocy i rano mlody mial problem z dwojka, prezyl sie i kwekal, ale nic nie chcialo wyjsc.
Oczywiscie na sesji sie odblokowal jak mial gola dupe[emoji23] wynik taki, ze osral najpierw fotografke, jak chcialam ja ratowac to osral mnie, a na koniec podloge i wszystko dookola[emoji23] wysral z siebie chyba ten caly swoj nadmierny przyrost wagi [emoji23] kochane dziecko, ma wyczucie.
Mama7
Ja odpuściłam sprzątanie, gotowanie itp. Świat poczeka, ja mam teraz swój świat na rękach i wszystko poza tym nie ma znaczenia. Czym jest ta zimna owsianka na 3 razy? Za kilka lat nie będziesz o tym pamiętać. Moje dziecko to cały mój Świat, a ja jestem całym dla niej. Łapmy te momenty teraz bo dzieci tak szybko rosną..
Mimo tych wymądrzań wyżej przyznaję baby blues dopadł i mnie.. Płacze, wyje itp.. powody są rozne: bo mam zdrowe Dziecko, a kazali mi te aminopunkcja robić i ryzyko miałam 1:11!!!!, bo nie mam czasu dla starszego i widzę jego miotanie w szkole, bo m puścił go wczoraj bez czapki, bo znów mi wychowawczyni pisze głupiego maila, a ja już mam dość wiadomości że szkoły.. itd..
Pragnę tylko kilku godzin snu- nieprzerywanych.. i znow wyję.. ja, klaudia na mnie spi.. wiec nawet nie uprasuje jej ubrań..
Mimo tych wymądrzań wyżej przyznaję baby blues dopadł i mnie.. Płacze, wyje itp.. powody są rozne: bo mam zdrowe Dziecko, a kazali mi te aminopunkcja robić i ryzyko miałam 1:11!!!!, bo nie mam czasu dla starszego i widzę jego miotanie w szkole, bo m puścił go wczoraj bez czapki, bo znów mi wychowawczyni pisze głupiego maila, a ja już mam dość wiadomości że szkoły.. itd..
Pragnę tylko kilku godzin snu- nieprzerywanych.. i znow wyję.. ja, klaudia na mnie spi.. wiec nawet nie uprasuje jej ubrań..
reklama
18grudzien
Ale masz jedzenie!!!! HihiA jemy tak bo się darł... darł bo musiałam go odstawić żeby nie rozgotowac makaronu i darł bo czekał aż naloze i przyniose. Nie mam jeszcze make-up jak widać ale cos kosztem czegos... priorytety.Zobacz załącznik 904013