reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Ale mnie leb boli od tej pogody [emoji17]

Bylismy dzis na tej sesji. W nocy i rano mlody mial problem z dwojka, prezyl sie i kwekal, ale nic nie chcialo wyjsc.
Oczywiscie na sesji sie odblokowal jak mial gola dupe[emoji23] wynik taki, ze osral najpierw fotografke, jak chcialam ja ratowac to osral mnie, a na koniec podloge i wszystko dookola[emoji23] wysral z siebie chyba ten caly swoj nadmierny przyrost wagi [emoji23] kochane dziecko, ma wyczucie.
MISTRZ❤

reklama
Weź nie mogę na soebie patrzeć ALE wrzucam ta fote dla wszystkich sfrustrowanych matek ktore byc moze odniosly wrazenie ze mam idealne niemowlę i DORACELA w dupie...

Bo mi nie chodzi o to by ktoś się porównywał że ta to se radzi a ja nie...
Jest jak jest tylko ja już przuwykłam po pierwszym dziecku że nie da się wszystkiego. Zimna kawa czy zimny obiad czasem przypalony lub rozgotowany czasem śmieciowy. Kapiele i wiele innych rzeczy przerywanych na cyca do tego zdrowie czasem daje popalić i może nie ryczę ale bywa że mam dość i chce mi sie wyc ale musze choc przy dzieciach udawac ze jest iście zaj..biście bo jal ja wsciekla to i cala trojca a wtedy to kuz hardcore
Uwielbiam Twoje wpisy i popieram w 100% . Każda z nas radzi sobie inaczej ale najlepiej jak potrafi i jest najlepszą mamą dla swojego dziecka .
U mnie w pon ojciec i mój chłop jedli zupki chińskie na obiad bo najzwyczajniej w świecie nie miałam kiedy ugotować . Mały wisiał na cycu cały dzień , co chwila przerwy to ogarnęłam dom i tyle .

Dobra muszę pizgnąć jaką kawkę bo ja nie umiem tak ślicznie udawać że spię:
20181003_151332-1.jpg

Załączniki

• 20181003_151332-1.jpg
    20181003_151332-1.jpg
    543,1 KB · Wyświetleń: 337
Ale mnie leb boli od tej pogody [emoji17]

Bylismy dzis na tej sesji. W nocy i rano mlody mial problem z dwojka, prezyl sie i kwekal, ale nic nie chcialo wyjsc.
Oczywiscie na sesji sie odblokowal jak mial gola dupe[emoji23] wynik taki, ze osral najpierw fotografke, jak chcialam ja ratowac to osral mnie, a na koniec podloge i wszystko dookola[emoji23] wysral z siebie chyba ten caly swoj nadmierny przyrost wagi [emoji23] kochane dziecko, ma wyczucie.
Prawie sie poryczalam ze smiechu :)

Ja odpuściłam sprzątanie, gotowanie itp. Świat poczeka, ja mam teraz swój świat na rękach i wszystko poza tym nie ma znaczenia. Czym jest ta zimna owsianka na 3 razy? Za kilka lat nie będziesz o tym pamiętać. Moje dziecko to cały mój Świat, a ja jestem całym dla niej. Łapmy te momenty teraz bo dzieci tak szybko rosną..
Mimo tych wymądrzań wyżej przyznaję baby blues dopadł i mnie.. Płacze, wyje itp.. powody są rozne: bo mam zdrowe Dziecko, a kazali mi te aminopunkcja robić i ryzyko miałam 1:11!!!!, bo nie mam czasu dla starszego i widzę jego miotanie w szkole, bo m puścił go wczoraj bez czapki, bo znów mi wychowawczyni pisze głupiego maila, a ja już mam dość wiadomości że szkoły.. itd..
Pragnę tylko kilku godzin snu- nieprzerywanych.. i znow wyję.. ja, klaudia na mnie spi.. wiec nawet nie uprasuje jej ubrań..

reklama
Do góry