Podobne tematy
- guest-1675184289
- Wrześniowe mamy 2023
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jakbym poszla do urzedu tez bym miala ale wózek mialam dopiero chyba jakos rowno tydzien po narodzinach to przez net zlozylam jakos dzien po wyjsciu...Myśmy PESEL mieli dwa dni po wyjściu ze szpitala-w urzędzie od ręki.
A czy becikowe przysluguje wszystkim czy jest kryterium dochodowe?Dostala ktoras z Was juz moze becikowe? Jestem ciekawa ile sie czeka?
Mam to samo. Leo w nocy ledwie troche zje z jednego i w spanie, a mi rozsadza piersi, za to rano najesc sie nie moze i wisi do 12 bez przerwy... probuje go w nocy na spiocha karmic, ale sama przysypiam... Ma takie dwa napady glodu- rano i po poludniu. Najesc sie nie moze i marudzi, ze glodny. Muslalam czy aby nie zaczac sciagac w nocy, ale jestem nieprzytomna.A Miki dziś cały dzień posypia a nie śpi i żre... kuźwa z pustych cycow... znów mi laktację rozbuja a co gorsza w nocy ledwo co ciumknie raz czy dwa i idzie spac a cycki płacza mlecznymi lzami
Rozumiem GosiuJakbym poszla do urzedu tez bym miala ale wózek mialam dopiero chyba jakos rowno tydzien po narodzinach to przez net zlozylam jakos dzien po wyjsciu...
A moj dzisiaj 4 tygodnieNasze (moj i Anki ) 5 wczoraj skonczyly
A masz moze zurawit. Mi bardzo pomogl na pieczenie przy sikaniu. Zdziwilam sie, ze jest taki skuteczny.U mnie dziś dwa tygodnie...
Miałam spać ale temu mojemu co chwilę smok wypada albo steka albo niby śpi na czuja i nici że spania, muszę coś ogarnąć żeby się nie zasyfic...... Pęcherz daje się we znaki....
Moja dziś 3 tygodnie ma !
Kiedy to minęło ja się pytam !!!!?