Czekaj to moze do kosiniakowego za 2016??Teraz pesel to szybko nadają ale kiedyś miesiąc się czekało, no ale cóż papierologie całą trzeba odbębnić by mieć kasę, jeszcze kosiniakowe też się co niektórym należy.
A my po kąpieli i cycujemy [emoji16][emoji57]
reklama
AgulaK82
Fanka BB :)
Tego to nie wiem bo jeszcze nic nie składałam, czekamy na tatusia jak wróci i zaczniemy jazdę z papierami [emoji5]Czekaj to moze do kosiniakowego za 2016??
AgulaK82
Haha dobre ale coś w tym jest [emoji12]Powiem Wam że tyle papierów ile złożyłam i załączników to teczka Obywatela pseudonim BOLEK nie miała...
d_dream
Moja śpi, zaraz wykąpie i tez nastawie do cyca. Jest takim zmarzluchem, ze głowa mała. Z zimna albo dostaje czkawki, albo psika [emoji28]
My wczoraj nadaliśmy imię, i tez odrazu otrzymaliśmy pesel. Za jednym zamachem, pojechałam zapisałam do lekarza. Załatwiłam kilka spraw. Jutro tylko becikowe i z głowy [emoji846]
My wczoraj nadaliśmy imię, i tez odrazu otrzymaliśmy pesel. Za jednym zamachem, pojechałam zapisałam do lekarza. Załatwiłam kilka spraw. Jutro tylko becikowe i z głowy [emoji846]
No ja z racji ilości nie pamiętam do czego za 2017 do czego za 2016 masakra... bo jeszcze w to dochody nieopodatkowane się wliczaja a ja ni huhu nie pamiętamTego to nie wiem bo jeszcze nic nie składałam, czekamy na tatusia jak wróci i zaczniemy jazdę z papierami [emoji5]
Adell1994
Ja kąpię o 19 , ale dzisiaj już też po kąpieli bo mały się osrał od kolan po plecyTeraz pesel to szybko nadają kiedyś miesiąc się czekało, no ale cóż papierologie całą trzeba odbębnić by mieć kasę, jeszcze kosiniakowe też się co niektórym należy.
A my po kąpieli i cycujemy [emoji16][emoji57]
Mi zostało tylko złożyć o rodzinne i chcę przed 10tym to zrobić.Moja śpi, zaraz wykąpie i tez nastawie do cyca. Jest takim zmarzluchem, ze głowa mała. Z zimna albo dostaje czkawki, albo psika [emoji28]
Dodatkowo zapisać małego do ortopedy. Przenieść dok.med. chłopaków i zrobić im bilanse do szkoły. A z Bartkiem to jeszcze kontrolę u okulisty odbyć muszę...
reklama
U Nas ja chciałam o 20stej ale życie i rytm dobowy Miksa ułożyło Nam tak że 18sta.Ja kąpię o 19 , ale dzisiaj już też po kąpieli bo mały się osrał od kolan po plecy