reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
My cycamy po ekspresowej kąpieli... młody ryja darł bo mu się o cycku przypomniało po 10 minutach drzemki... taki dziś cycodzień ma.... ciekawe jak z nocą... ech...

Moja śpi, zaraz wykąpie i tez nastawie do cyca. Jest takim zmarzluchem, ze głowa mała. Z zimna albo dostaje czkawki, albo psika [emoji28]

My wczoraj nadaliśmy imię, i tez odrazu otrzymaliśmy pesel. Za jednym zamachem, pojechałam zapisałam do lekarza. Załatwiłam kilka spraw. Jutro tylko becikowe i z głowy [emoji846]

Moja śpi, zaraz wykąpie i tez nastawie do cyca. Jest takim zmarzluchem, ze głowa mała. Z zimna albo dostaje czkawki, albo psika [emoji28]

My wczoraj nadaliśmy imię, i tez odrazu otrzymaliśmy pesel. Za jednym zamachem, pojechałam zapisałam do lekarza. Załatwiłam kilka spraw. Jutro tylko becikowe i z głowy [emoji846]
Mi zostało tylko złożyć o rodzinne i chcę przed 10tym to zrobić.
Dodatkowo zapisać małego do ortopedy. Przenieść dok.med. chłopaków i zrobić im bilanse do szkoły. A z Bartkiem to jeszcze kontrolę u okulisty odbyć muszę...

reklama
Do góry