To walnij gencjaną raz dziennie na noc i wywijaj pieluchę i pójdzieU mojej małej dziś przy kikucie pojawiła się krew... Tzn nie ma jej dużo ale takie kropki wokół pępka i trochę na bodach... Przy każdej zmianie pieluszki, delikatnie patyczkiem nasączonym octaniseptem wycieram i widzę że w jednym miejscu jeszcze jest miękka cześć pępowiny... Mam nadzieję że nie zacznie się nic paprać...
reklama
helenka_22
Fanka BB :)
Bo ja mam wtyke [emoji6] a serio to mała wieś a nie WAWA[emoji6]Szybciutko!! Ja papiery złożyłam bodaj w zeszły poniedziałek ale u Nas wypłacą dopiero po 26.10
Nasze (moj i Anki ) 5 wczoraj skonczylyMoja dziś 3 tygodnie ma !
Kiedy to minęło ja się pytam !!!!?
D
Deleted member 178444
Gość
Proszę, tutaj masz wszystko odnośnie antybiotyków:Ula śpi, ma dzisiaj dzień na spanie... a ja siedzę pod inhalatorem.
Kaszel zaczyna mnie męczyć a to niedobrze. Jeszcze małą zarażę
@StarAnia pamiętam że pisałas kiedyś apropos niewiedzy lekarzy na temat leków. Jaki antybiotyk i czy w ogóle można przy karmieniu piersią ?
Bo ja jak choruje to jest zawsze masakra jedna wielka bo rzuca mi się na gardło i jak nie zalecze szybko to zastrzyki zaraz w dupsko
Załączniki
Szczególnie jak tak jak u Nas dzieciak si€ pręży i napina ten bęben..Na pewno dasz radę! [emoji106] Spróbuj tak, jak mi pediatra poradziła. Przy kąpieli mydełkiem dziecięcym dokładnie dookoła tego wału pepowinowego wymyć i potem osuszyć porzadnie. U nas szybko to wysuszyło.Dużo zdrówka dla kluseczki Krew może się pojawiać. To tak, jak ze strupem. Trochę odchodzi i podkrwawia.
U Nas zwyczajnie są daty wypłaty świadczeń zazwyczaj między 25 a 27 danego miesiąca jeśli papiery zostaną złożone przed 10 dniem tegoż miesiąca.Bo ja mam wtyke [emoji6] a serio to mała wieś a nie WAWA[emoji6]
18grudzien
U mnie dziś dwa tygodnie...Nasze (moj i Anki ) 5 wczoraj skonczyly
Miałam spać ale temu mojemu co chwilę smok wypada albo steka albo niby śpi na czuja i nici że spania, muszę coś ogarnąć żeby się nie zasyfic...... Pęcherz daje się we znaki....
helenka_22
To prawdaU Nas zwyczajnie są daty wypłaty świadczeń zazwyczaj między 25 a 27 danego miesiąca jeśli papiery zostaną złożone przed 10 dniem tegoż miesiąca.
Ja papiery na 500 na małą jeszcze za sierpień w szpitalu podpisywałam bo mi mąż przywiozl-moja sis mu dała bo tam pracuje... Na początku września resztę dostarczyłam i miałam kasę przed innymi świadczeniami na koncie. Także ten...było jak znalazł na farbę do mieszkania....było jej trochę na te 83m2
Ja czekalam na PESEL rejestrowałam przez net wiec coś Koło 7 dni roboczych czekałam ale chyba weekend wlazł jakiśTo prawda
Ja papiery na 500 na małą jeszcze za sierpień w szpitalu podpisywałam bo mi mąż przywiozl-moja sis mu dała bo tam pracuje... Na początku września resztę dostarczyłam i miałam kasę przed innymi świadczeniami na koncie. Także ten...było jak znalazł na farbę do mieszkania....było jej trochę na te 83m2
reklama
helenka_22
Myśmy PESEL mieli dwa dni po wyjściu ze szpitala-w urzędzie od ręki.Ja czekalam na PESEL rejestrowałam przez net wiec coś Koło 7 dni roboczych czekałam ale chyba weekend wlazł jakiś