reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Hmm no moj nosem jeszcze nie ulewal. Tak ogolnie to spi spokojnie i normalnie oddycha, tylko wlasnie przy cycku troche charczy i jak wezmie gleboki wdech. Bedzie dzisiaj polozna wiec jej zapytam, jak stwierdzi ze cos jest nie ten tego, to jutro pediatra.
Szkoda, bo jestesmy na srode umowieni na zdjecia, ale zdrowko najwazniejsze.
Moze charcze gardlowo nie nosowo nie musi ulewac. charczenie przy jedzeniu jest normalne nie zwiazane ani z katarem ani przeziebieniem

Dziewczyny jem śniadanie!!! Jemy jemy dbamy o siebie GoJ ma dużo pić dodatkowo i musimy o siebie dbać urodzilysmy i musimy mieć siłę! Zaraz was poczytam

Załączniki

• DSC_2524.JPG
    DSC_2524.JPG
    1,3 MB · Wyświetleń: 119
Pytam , bo nie zaoobserwowalam nic tylki to ze budzi sie z grymasem poprostu i marudna bez powodu , nie mam porównania to z innymi dziećmi dlatego zapytałam was czy wasze też tak mają że się wierca i każda poza im nie odpowiada. [emoji85] [emoji33]
Moja mega marudna.. I często tak ma.. po mamusi;) księżniczka na ziarnku grochu:) mówi mój mąż;)

reklama
Do góry