Krtań słychać jak śpi a charczenie przy jedzeniu to jak nie przelknie z automatu...Tylko że jak moja śpi to tego nie słychać ale jak je to słychać.
reklama
Moze charcze gardlowo nie nosowo nie musi ulewac. charczenie przy jedzeniu jest normalne nie zwiazane ani z katarem ani przeziebieniemHmm no moj nosem jeszcze nie ulewal. Tak ogolnie to spi spokojnie i normalnie oddycha, tylko wlasnie przy cycku troche charczy i jak wezmie gleboki wdech. Bedzie dzisiaj polozna wiec jej zapytam, jak stwierdzi ze cos jest nie ten tego, to jutro pediatra.
Szkoda, bo jestesmy na srode umowieni na zdjecia, ale zdrowko najwazniejsze.
18grudzien
Fanka BB :)
18grudzien
No skarb ci się tarfilMała dobrze przybiera także jest okej, sama wstała po 5h snu jestem w szoku , po prostu z braku mojej niewiedzy nie wiedziałam że może 2.5tug niemowlę tak długo spać, ale już wiem że nie ma potrzeby budzić.
D
Deleted member 180961
Gość
Dziewczyny jem śniadanie!!! Jemy jemy dbamy o siebie GoJ ma dużo pić dodatkowo i musimy o siebie dbać urodzilysmy i musimy mieć siłę! Zaraz was poczytam
Mniam mniam, smacznego [emoji1]
Pije. Od 5:20 4 szklanki wody i tylko jeden kubeł kawy... sniadania nie jadlam ale wafelka. A i popijam elektrolity i latam na siusiu jak w ciążyDziewczyny jem śniadanie!!! Jemy jemy dbamy o siebie GoJ ma dużo pić dodatkowo i musimy o siebie dbać urodzilysmy i musimy mieć siłę! Zaraz was poczytam
Btw. @Bajdelka35. uwielbiam łososiową!!
Mama7
Moja mega marudna.. I często tak ma.. po mamusiPytam , bo nie zaoobserwowalam nic tylki to ze budzi sie z grymasem poprostu i marudna bez powodu , nie mam porównania to z innymi dziećmi dlatego zapytałam was czy wasze też tak mają że się wierca i każda poza im nie odpowiada. [emoji85] [emoji33]
Mama7
Jejku .. trzymaj się.. oby szybko przeszło..Dzień dobry [emoji1] my dzisiaj witamy się z chorobą, tzn. ja. Katar, kaszel i ból gardła. Ot mnie ktoś poczęstował [emoji21]
reklama
Mama7
Dziewczyny jem śniadanie!!! Jemy jemy dbamy o siebie GoJ ma dużo pić dodatkowo i musimy o siebie dbać urodzilysmy i musimy mieć siłę! Zaraz was poczytam
Smacznego