reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

A może to tak jak u Nas nie katar stricte tylko od ulewania. Nam doktorzy sprawdzili śluzówki i są prawidłowe a młody katar drugi tydzień i lekarz powiedziała że to przez ulewanie noskiem a nie z wirusa. Więc ściągam mu gila tylko jak furczy nosem żeby łatwiej mu się oddychało szczególnie przy cycku.

Hmm no moj nosem jeszcze nie ulewal. Tak ogolnie to spi spokojnie i normalnie oddycha, tylko wlasnie przy cycku troche charczy i jak wezmie gleboki wdech. Bedzie dzisiaj polozna wiec jej zapytam, jak stwierdzi ze cos jest nie ten tego, to jutro pediatra.
Szkoda, bo jestesmy na srode umowieni na zdjecia, ale zdrowko najwazniejsze.

reklama
A mój zjadł o 19,22,1,3 i teraz o 6:30 więc trochę się nawstawalam tej nocy ale szybko je i zasypia miał kupę w nocy i obsikal byl teraz też kupa i mokre wszystko i już daj mu tego pisiorka na dol ale ten pmapers mocno zlany!!!

Dopijam kawę i wstaje gnomy do szkoły....

Moj sie wlasnie prezyl prezyl i slyszalam, ze sadzi w pampka, ale zanim skonczyl i zdazylam dopic kawe to zasnal [emoji1] no i teraz nie wiem czy zmieniac mu ta ksiazeca dupe czy dac mu chwile pospac

Pytam , bo nie zaoobserwowalam nic tylki to ze budzi sie z grymasem poprostu i marudna bez powodu , nie mam porównania to z innymi dziećmi dlatego zapytałam was czy wasze też tak mają że się wierca i każda poza im nie odpowiada. [emoji85] [emoji33]

Moj tez czasem sie tak wierci, ale poki nie płacze, to tylko go glaszcze zeby wiedzial ze mama blisko. Pokreci sie troche i zasypia

Mialam isc na drzemke ale siedze i patrze na ten moj obsrany usmiechniety cud [emoji1] i wez tu matke zrozum, potem marudzi ze zmeczona

Nie. Ja hormonów nie mogę. Spirala mnie jakoś nie teges... a podwiązywanie tylko w Czechach na nasz NFZ z tego co ogarniam... także zostaje szklanka wody zamiast. Na szczęście mam znikomy popęd seksualny i te kilka razy w roku kiedy mi się chce zwyczajnie przeczekam:p

Ja będę tak jak te ostatnie 9 lat. Gumeczka. Jakoś żyjemy Za dużo cyrku sobie narobiłam wszystkimi hormonami Teraz piernicze to

Pytam , bo nie zaoobserwowalam nic tylki to ze budzi sie z grymasem poprostu i marudna bez powodu , nie mam porównania to z innymi dziećmi dlatego zapytałam was czy wasze też tak mają że się wierca i każda poza im nie odpowiada. [emoji85] [emoji33]
No mój jojczy przez sen jak pierdzi czy kupka. Ale potem śpi dalej. Póki się nie drze nie ruszaam go.

reklama
Do góry