reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

No i od 4:40 nie śpię, bo jakieś tam skurcze były , 4 razy w ciągu godziny byłam w toalecie na dwójeczce, ale nie wiem, czy to ze stresu czy co..mój S.zbladl i nie wiedzial, czy ma do pracy jechać, ale go wysłałam, bo jeszcze jego bym tu musiała uspokajać :D dziwne te skurcze...patrzy się na przerwę czy czas między skurczami?lekarz kazał mi czekać do 5 minut, zanim pojadę do szpitala i to tez na spokojnie
FB4148BE-B3AE-44A1-ADEB-A262F597448C.png

Załączniki

• FB4148BE-B3AE-44A1-ADEB-A262F597448C.png
    FB4148BE-B3AE-44A1-ADEB-A262F597448C.png
    50,6 KB · Wyświetleń: 92
reklama
No i od 4:40 nie śpię, bo jakieś tam skurcze były , 4 razy w ciągu godziny byłam w toalecie na dwójeczce, ale nie wiem, czy to ze stresu czy co..mój S.zbladl i nie wiedzial, czy ma do pracy jechać, ale go wysłałam, bo jeszcze jego bym tu musiała uspokajać :D dziwne te skurcze...patrzy się na przerwę czy czas między skurczami?lekarz kazał mi czekać do 5 minut, zanim pojadę do szpitala i to tez na spokojnie
Zobacz załącznik 903316
Bolesne? W skali od 1 do 10? Brałaś kąpiel?

Nie budz po co! Tylko się cieszyć nadrobi w dzień z mlekiem Mo chyba że miałem by niska mase i lekarz by kazał budzić ale ona na sztucznym to dłużej to mleko trzyma
Mała dobrze przybiera także jest okej, sama wstała po 5h snu jestem w szoku , po prostu z braku mojej niewiedzy nie wiedziałam że może 2.5tug niemowlę tak długo spać, ale już wiem że nie ma potrzeby budzić.

A i mam pytanie moja w nocy budzi się nie na jedzenie tylko steka i wierci się kupy robi , wątpię żeby był to ból brzucha, czy to może być wzmożone napięcie? Bo tak strasznie jest niespokojna widzę że jej i czkawką zamykaja A jednak tak jakby jej coś przeszkadzało , trwa to góra 30 min

A i mam pytanie moja w nocy budzi się nie na jedzenie tylko steka i wierci się kupy robi , wątpię żeby był to ból brzucha, czy to może być wzmożone napięcie? Bo tak strasznie jest niespokojna widzę że jej i czkawką zamykaja A jednak tak jakby jej coś przeszkadzało , trwa to góra 30 min
To normalne... tak mysle

Małej zapchał się nosek.
W nocy jej podnosiłam kołyskę z jednej strony żeby miała wyżej główkę.
Psikałam wodą morską.
Ściągać nie ma co bo to nie katar tylko coś tam w środku zapchane . Raz oddycha normalnie a za chwilę charczy jej coś
:unsure:
Jakieś rady ?
Moja też charczy ale nie ma kataru ani nic , na innym forum czytałam że to jest efekt nie wyrobienia krtani i dziewczyny też zqoobserwowaly to u swoich maluchów. Więc nie wiem co ok tym sądzić

reklama
Do góry