Nie. Ja hormonów nie mogę. Spirala mnie jakoś nie teges... a podwiązywanie tylko w Czechach na nasz NFZ z tego co ogarniam... także zostaje szklanka wody zamiast. Na szczęście mam znikomy popęd seksualny i te kilka razy w roku kiedy mi się chce zwyczajnie przeczekamZapowiada się hardcore Na katar xylo-gel, inhalacje, gęsi smalec na klatę i plecy
Jeśli chodzi o pieluchy, to Miłosz w 2 tygodnie przerobil 230 sztuk, a potem przestałam liczyć [emoji14] z tym, że mój Hrabia delikatny i jego kuśka w wilgotnym nie polezy. Od razu ryk, jak tylko kropelka moczu dotknie pieluchy [emoji14] Ostatnio mień dwójek (alleluja!), tak 3-4 na dobę, więc trochę lżej.
Myślałam, że nas trądzik ominie, ale już zaczyna pychola wysypywac, także lipton - będę miała brzydkie dziecko przez jakiś czas
Zaciągnął nas dzisiaj Przemek na zakupy, bo jesień za pasem i Młodej cała garderobe trzeba zmienić. Bilans - 4 pary spodni, 4 bluzki z długim rękawem, sukienka, dwie pary butów i przebodzcowany niemowlak. Nienawidzę zakupow. Dobrze, że to koniec na dłuższy czas.
Ludzie dziwnie się gapią, jak kobieta mota na szybko dziecko w chustę w tk maxxie [emoji14]
Jeszcze tydzień i po połogu. Czas ogarnąć zagadnienie antykoncepcji - myślałyscie o tym?
reklama
18grudzien
Fanka BB :)
Dokładnie co mój dostanie to radość obojętnie co aby dostałMoja mała tez zbiera same kocyki, pieluchy i sukienki. Tego nigdy za wiele, dziękuje za wszystko. Nieważne co, liczy się gest
Szkoda ze na sukienki póki co za późno [emoji39]
Dziewczyny co na katar? Nie dla dzidzi, tylko dla mnie [emoji53]
xnightfall94
Tak mamy pazdziernik, w tym miesiącu to już na pewno urodzę hihi :-)
Nie nie schodzi.Bożesz ja już się nie mogę kiedy ja pójdę na zakupy do tego dużego lumpexu tkmaxxu
A co do antykoncepcji hmm.. na razie to mam od marca zero sexu.. Ale trzeba o czymś pomyśleć kurcze pigułki chyba będe musiała brać, tylko mam nadzieję że po nich nie przytyje.. A dzieci już więcej nie chce mieć jestem za stara, po za tym po przejściach w ostatniej ciąży mam już dość ..
Ps. Pytanie czy wam też tak schodzi skóra z brzucha ??? Mi normalnie jak z węża ... aż piecze cały brzuch
KatarzynaCarmen
Cześć dziewczyny mam pytanie czy to normalne że moje dziecko teraz w nocy spi po 4.5hbez jedzenia? Mam ja budzić bo ona dalej śpi?
Ni ja z zerowek zeszlam mimo ze mam pol paczki ale mlody ma juz za dużo cialka..Ja to już 2 używam narazie pampers, ale szykuję się do zmiany na tańsze.
No właśnie obecnie używam pampers i np. te premium care strasznie chemią mi śmierdzą.
Ja miałam nietolerancję laktozy, ale w ciąży jak ręką odjął mi przeszło i mogłam jeść wszystko. Mała ma taką kaszkę na twarzy i skorupka się na tym robi taka. Jak jadłam jeden dzień naleśniki z twarogiem to mała później tak dała popalić z tym brzuchem. Chyba spróbuję odstawić nabiał narazie, a na najbliższej wizycie pogadam z lekarzem.
18grudzien
Napewno już niedługo zobaczysz kochana, ja już zapomniałem jak mnie w brzuszku kopal a to było mega super uczucieTak mamy pazdziernik, w tym miesiącu to już na pewno urodzę hihi :-)
@KatarzynaCarmen. nie wiem jak to przy MM powinno być
18grudzien
Nie budz po co! Tylko się cieszyć nadrobi w dzień z mlekiem Mo chyba że miałem by niska mase i lekarz by kazał budzić ale ona na sztucznym to dłużej to mleko trzymaCześć dziewczyny mam pytanie czy to normalne że moje dziecko teraz w nocy spi po 4.5hbez jedzenia? Mam ja budzić bo ona dalej śpi?
reklama
18grudzien
A mój zjadł o 19,22,1,3 i teraz o 6:30 więc trochę się nawstawalam tej nocy ale szybko je i zasypia miał kupę w nocy i obsikal byl teraz też kupa i mokre wszystko i już daj mu tego pisiorka na dol ale ten pmapers mocno zlany!!!
Dopijam kawę i wstaje gnomy do szkoły....
Dopijam kawę i wstaje gnomy do szkoły....