D
Deleted member 178444
Gość
Spoko luz, przyzwyczajaj się, bo po przeprowadzce już nie będziesz taka sławna [emoji14]Cii... nie psuj mi reputacji na dzielni wszystkie chłopy sie mnie boja
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Spoko luz, przyzwyczajaj się, bo po przeprowadzce już nie będziesz taka sławna [emoji14]Cii... nie psuj mi reputacji na dzielni wszystkie chłopy sie mnie boja
Przeprowadzam się półtora przystanku dalej może fama za mną pójdzie bo cholera 36 lat na to ciężko pracowałamSpoko luz, przyzwyczajaj się, bo po przeprowadzce już nie będziesz taka sławna [emoji14]
My mamy z tiny love...ptaszek jest odczepiany mozna zabrac do wozka wydaje dźwięki i melodie 30 minMacie maty edukacyjne? Jakie? Szukam inspiracji
Oooo właśnie! Ten materiał nie jest taki sliski, prawda?My mamy z tiny love...ptaszek jest odczepiany mozna zabrac do wozka wydaje dźwięki i melodie 30 min Zobacz załącznik 903007Zobacz załącznik 903008
No ja mam 34 ale duszą ciągle w pieluszkach siedzę .....21 [emoji57]
Ja mam Tiny love, ale z 2009 [emoji14] materiał nie jest śliski i za to ją bardzo lubię. No i jest gigantyczna, wystaje sporo za pałąki. Muszę ją rozłożyć w końcu... Przerobiła już 5 dzieci i żyje, Tylko trochę wyblakła [emoji14]No właśnie na pewno skip hop ma fajny materiał i chyba Tiny Love... Nienawidzę tego śliskiego. Nawet kurtek zimowych śliskich nienawidzę [emoji14] ten dźwięk kiedy ten materiał trze o materiał brrrrr! Tak jak niektórzy nie mogą znieść dźwięku kruszonego styropianu, tak mnie poliester pokonuje [emoji14] no i poci się na nim dziecko [emoji14]
Nie ...nie jest sliski ..jest taki strukturalny...takie lubie[emoji4]Oooo właśnie! Ten materiał nie jest taki sliski, prawda?
5. dziś od rana blizna po cięciu ciagnie i macica sie obkurcza jak mały je. wczoraj niby swieze bardziej ale mniej upierdliwe albo do końca dnia morfina dzialala jutro liczę na 3 w skali. optymistką jestem. inaczej być nie może. A Ty jak ? Doszlas do siebie?Śliczny duży chłopczyk [emoji7]
A powiedz mi w skali bólu 1-10 to jak się czujesz ?