reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Bo to taki wiek u nas! Ja też już ciśnienia nie mam najważniejsze dziecko i jakoś im starsza tym więcej cierpliwość mam, prędzej czy później chatę się ogarnie.....
Dokładnie z jednej strony więcej jakiegoś takiego życiowego luzu i bez spiny i też wydaje mi się że to kwestia wiosen przebytych ;) jakoś tak człowiek tyle razy próbował powyżej cycków skakać i tylko się poobijał wiec.

Nocne karmienie przede mną mała obudziła się pół godziny szybciej i nie śpi tylko oczy otwarte i patrzy A ja mam jeszcze 30min do podania jej jedzenia ona wielce aktywna ale w nocy, bo w dzień to prześpi cały

Nocne karmienie przede mną mała obudziła się pół godziny szybciej i nie śpi tylko oczy otwarte i patrzy A ja mam jeszcze 30min do podania jej jedzenia ona wielce aktywna ale w nocy, bo w dzień to prześpi cały
Ja w nocy nie liczę mu co ile mam dać jak się budzi to znaczy że chce mój by w życiu nie zaczekal prędzej by cały 8 rodzinny budynek wybudzil hehe

Ja nie wiem JAK on sika ale znosi caaaaly mokry! Całe body i nawet prześcieradło, rano muszę mu zmienić teraz podlozylam pieluszke, taki nocne przebieranki go wybudzaja a wiadomo jaki mój wrażliwy na przewijanie i ubieranie:errr: on tego siusiaka małego ma ciągle do góry zadartego.. .

reklama
Również witam na nocnej zmianie [emoji23] moja zjadła 2 cyce, ulała świeżym mlekiem, dałam teraz jej smoka i zasypia... W między czasie oczywiście zmiana pieluchy była z osraniem podkładu bo zawsze kładę podkład.

Do góry