D
Deleted member 178444
Gość
Btw uwielbiam tą żelazna logikę. Po cc rozdają kobietom karmiącym Ketonal jak cukierki, a potem ibupromu nie można ;p
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Można jak najbardziej! To jeden z najbezpieczniejszych leków podczas laktacji. Bierz i to regularnie co 4-6 godzin, żeby zachować ciągłość
Hahahaha dobre [emoji23][emoji23][emoji23]Btw uwielbiam tą żelazna logikę. Po cc rozdają kobietom karmiącym Ketonal jak cukierki, a potem ibupromu nie można ;p
Btw uwielbiam tą żelazna logikę. Po cc rozdają kobietom karmiącym Ketonal jak cukierki, a potem ibupromu nie można ;p
Kasia mam anginę średnio co 3 miesiące. Moja córka zrezygnowała z piersi. Po 3,5 roku. Nie wiąże tego z antybiotykiem [emoji14] debile. Wszędzie debileAaaa i lekarka jeszcze mówiła żeby starać się uniknąć antybiotyku bo często dzieci rezygnują z ssania piersi A jak wiadomo mi na tym zależy jak Diabli .... myślisz ze to prawda ?
Kasia to jak będziesz w moich okolicach to kawka
Moja córka stwierdziła, że chce chodzić na judo. No to jutro ma pierwszą lekcję, zobaczymy
Ja byłam w ciąży 5 razy ale dwa razy poronilam, ale dziękuję walczylam aby być mama
Hmm moze kiedys awansuje do tej zaawansowanej ligi . Na razie jajka smazylam druga bujajac mojego lewka. Niestety plakal caly czas, kiedy je jadlam...oczywiscie jedna reka.
Od jakiego wieku mozna bujac dziecko w hustawce/bujaczku? Dobrze kojarze, ze od 3mż?