reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Btw uwielbiam tą żelazna logikę. Po cc rozdają kobietom karmiącym Ketonal jak cukierki, a potem ibupromu nie można ;p

No właśnie to mnie zastanawiało ale ja dziś w takim biegu i zamieszaniu ze masakra. Jeszcze na parkingu walnelam w Auto. Czujniki się nie włączyło a mi się widziało ze mam miejsce. Jak tamto zabujalo to się wystraszyłam. Ale wysiadałam śladu nie ma. Stał jakiś robotnik chyba z tego auta to się tylko uśmiechnął wiec wzięłam małego i poszłam . Także logicznego myślenia dziś nie mam

Chyba któraś z Was dziś wspominała o tym filmie a mi się właśnie reklama z nim na Fb pokazała... Wyjdę ze szpitala to też oglądne.
Screenshot_20180927-174110.jpg

Załączniki

• Screenshot_20180927-174110.jpg
    Screenshot_20180927-174110.jpg
    50,4 KB · Wyświetleń: 371
Aaaa i lekarka jeszcze mówiła żeby starać się uniknąć antybiotyku bo często dzieci rezygnują z ssania piersi A jak wiadomo mi na tym zależy jak Diabli .... myślisz ze to prawda ?
Kasia mam anginę średnio co 3 miesiące. Moja córka zrezygnowała z piersi. Po 3,5 roku. Nie wiąże tego z antybiotykiem [emoji14] debile. Wszędzie debile :o

reklama
Hmm moze kiedys awansuje do tej zaawansowanej ligi ;). Na razie jajka smazylam druga bujajac mojego lewka. Niestety plakal caly czas, kiedy je jadlam...oczywiscie jedna reka.
Od jakiego wieku mozna bujac dziecko w hustawce/bujaczku? Dobrze kojarze, ze od 3mż?

Hehe. Ja tez dużo robię w kuchni z Klaudia na rękach. Blendera nie mogę włączyć rano na koktajl bo za głośny i do amrazarnika nie sięgam. Reszta opanowane. Kładę ja na blacie czasem na chwilę i czajnik włączam to slucha:)

Do góry