reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrześniowe mamy 2018

No było było .... przy tamtych nie mogłam sobie pozwolić. Teraz prędzej coś. Moje dziecko przegapiło godzinę karmienia. W końcu zasnął w miarę spokojnie. Ale czuje ze zaraz wstanie
Ja skorzystałam i zasnęłam na pół godz jak nowonarodzona, laski przyszły i dopiero jak wstałem zrobiliśmy lekcje i zjadly obiad teraz cała trójka na dworze

reklama
Mój popołudniu rozdarty lekko ale nie ze go boli poprostu, obsikuje się i musi w międzyczasie tego ryku dojesc mleku 30ml bo inaczej szuka i się drze dostał te30 pomiędzy kamieniem i wkoncu zasnął i cisza wszystko dzieje się wtedy gdy moje inne dzieci chcą obiad, lekcje itp itd a jutro na 15 przyjdzie moja fryzjerka mam nadzieję że da nam włosy zrobić....... Zbliża się wieczór i mi na płacz znowu, matko jedyna muszę się wziąć w garść, muszę

Mój popołudniu rozdarty lekko ale nie ze go boli poprostu, obsikuje się i musi w międzyczasie tego ryku dojesc mleku 30ml bo inaczej szuka i się drze dostał te30 pomiędzy kamieniem i wkoncu zasnął i cisza wszystko dzieje się wtedy gdy moje inne dzieci chcą obiad, lekcje itp itd a jutro na 15 przyjdzie moja fryzjerka mam nadzieję że da nam włosy zrobić....... Zbliża się wieczór i mi na płacz znowu, matko jedyna muszę się wziąć w garść, muszę

Wyplacz się. Ja to właśnie robię. Łeb mnie boli jak nigdy w życiu , ruszyc się prawie nie mogę cały czas mnie trzęsie pomimo leków. W życiu się tak złe nie czułam. Lekarz dopiero na nocnej zreszta małego nie ma z kim zostawić bo boja się wirusa a drugie ze płacze za mną. A mój stary nie może się określić czy przyjedzie czy nie. Wyjścia nie ma jak mnie zesłabi z małym albo coś ... zreszta do lekarza nie dam rady sama jechać. Szukam domowych wizyt ale tu nie ma prywatnie a na NFZ nie mam wskazań. Nie ma mnie kto zawieźć nawet. W dodatku się martwię co mi jest.

Wyplacz się. Ja to właśnie robię. Łeb mnie boli jak nigdy w życiu , ruszyc się prawie nie mogę cały czas mnie trzęsie pomimo leków. W życiu się tak złe nie czułam. Lekarz dopiero na nocnej zreszta małego nie ma z kim zostawić bo boja się wirusa a drugie ze płacze za mną. A mój stary nie może się określić czy przyjedzie czy nie. Wyjścia nie ma jak mnie zesłabi z małym albo coś ... zreszta do lekarza nie dam rady sama jechać. Szukam domowych wizyt ale tu nie ma prywatnie a na NFZ nie mam wskazań. Nie ma mnie kto zawieźć nawet. W dodatku się martwię co mi jest.
Masz gorączkę?

reklama
Do góry