reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

No było było .... przy tamtych nie mogłam sobie pozwolić. Teraz prędzej coś. Moje dziecko przegapiło godzinę karmienia. W końcu zasnął w miarę spokojnie. Ale czuje ze zaraz wstanie
Ja skorzystałam i zasnęłam na pół godz jak nowonarodzona, laski przyszły i dopiero jak wstałem zrobiliśmy lekcje i zjadly obiad teraz cała trójka na dworze

reklama
Mój popołudniu rozdarty lekko ale nie ze go boli poprostu, obsikuje się i musi w międzyczasie tego ryku dojesc mleku 30ml bo inaczej szuka i się drze dostał te30 pomiędzy kamieniem i wkoncu zasnął i cisza wszystko dzieje się wtedy gdy moje inne dzieci chcą obiad, lekcje itp itd a jutro na 15 przyjdzie moja fryzjerka mam nadzieję że da nam włosy zrobić....... Zbliża się wieczór i mi na płacz znowu, matko jedyna muszę się wziąć w garść, muszę

Mój popołudniu rozdarty lekko ale nie ze go boli poprostu, obsikuje się i musi w międzyczasie tego ryku dojesc mleku 30ml bo inaczej szuka i się drze dostał te30 pomiędzy kamieniem i wkoncu zasnął i cisza wszystko dzieje się wtedy gdy moje inne dzieci chcą obiad, lekcje itp itd a jutro na 15 przyjdzie moja fryzjerka mam nadzieję że da nam włosy zrobić....... Zbliża się wieczór i mi na płacz znowu, matko jedyna muszę się wziąć w garść, muszę

Wyplacz się. Ja to właśnie robię. Łeb mnie boli jak nigdy w życiu , ruszyc się prawie nie mogę cały czas mnie trzęsie pomimo leków. W życiu się tak złe nie czułam. Lekarz dopiero na nocnej zreszta małego nie ma z kim zostawić bo boja się wirusa a drugie ze płacze za mną. A mój stary nie może się określić czy przyjedzie czy nie. Wyjścia nie ma jak mnie zesłabi z małym albo coś ... zreszta do lekarza nie dam rady sama jechać. Szukam domowych wizyt ale tu nie ma prywatnie a na NFZ nie mam wskazań. Nie ma mnie kto zawieźć nawet. W dodatku się martwię co mi jest.

Wyplacz się. Ja to właśnie robię. Łeb mnie boli jak nigdy w życiu , ruszyc się prawie nie mogę cały czas mnie trzęsie pomimo leków. W życiu się tak złe nie czułam. Lekarz dopiero na nocnej zreszta małego nie ma z kim zostawić bo boja się wirusa a drugie ze płacze za mną. A mój stary nie może się określić czy przyjedzie czy nie. Wyjścia nie ma jak mnie zesłabi z małym albo coś ... zreszta do lekarza nie dam rady sama jechać. Szukam domowych wizyt ale tu nie ma prywatnie a na NFZ nie mam wskazań. Nie ma mnie kto zawieźć nawet. W dodatku się martwię co mi jest.
Masz gorączkę?

reklama
Do góry