A widziszW ten sposób o tym nie pomyślałam
reklama
Jak będę mieć szansę cyknąć zdjęcie to pokaże. To jakiś chyba przedpotopowy model... nawet nie wiem skąd... Teść skądś przytargał grunt że młody w nim leży i go to tarmosiPokaż jaki model że na płasko?
oluchapoducha
Fanka BB :)
Kasiaczek przy tych zastrzykach przeciwzakrzepowych nie można ibuprofenu
oluchapoducha
Ja te zastrzyki biorę i w ulotce tak pisze, jeszcze dopytalam interniste i też powiedział że nie można. Pozostaje apap.
A nie ma napisane jaki rozmiar?Mam właśnie taki cienki polarkowy, ale jakiś taki wielki mi się wydaje [emoji23]
A gdzie dokładnie ten skrzep i krwiak? Bo jak w macicy to słyszałam, że jakieś leki na to można (antybiotyki?), a jak przy ranie gdzieś to nie wiem, powinien się wchłonąć.
Słodziak [emoji7]
Moja też w wózku jak zabita śpi.
Narazie te wszystkie zszyte warstwy dają efekt tego wałka. W miarę jak w środku wszystko się zrośnie i szwy się rozpuszczą to i wałek zniknie.
Ja widziałam na płasko ten bujaczek-leżaczek z Tony Love i z Kinderkraft - mają 3 pozycje - leżąca, półleżąca i siedząca, ale bujają się tylko pod wpływem ruchów dziecka.
Mi w szpitalu dawali bo mocniejsze od apapu a te k..wy farmacutki zatłuc!To wiem bo młodym tez daje ibupeofen. Tyle ze pytałam w aptece czy aby napewno mogę to pani powiedziała , rany boskie absolutnie nie. Niby ja nie zażywam go bo może wzmagać krwawienia i jakoś tak zostało ze go nie biorę ale skoro mówisz ze można to wezme. Żałuje ze nie zapytałam tutaj. W książce pewnie tez pisze .... dzięki Ania.
D
Deleted member 180961
Gość
Włączacie swoim maluchom szumisie ?
Bo ja czasem włączam mu biały szum na you tube ale mam wyrzuty sumienia że to robię bo nawet własnego dziecka nie potrafię uspać czy uspokoić .
A co jest zlego w bialym szumie? Serio pytam, bo tez swojemu wlaczam w nocy jak wali focha na spanie i sie kreci. Musze mu kupic szumisia, bo na youtube ciagle sie reklamy wlaczaja [emoji23]
ja nie widze w tym NIC złego dziecko to slyszalo 9 msc mnie do dzis usypia szum deszczu i czasem jak mam klopot z zasnieciem to wlaszam taki dzwiek. Szumy sa zaj..ste. Nie uwazam ze mozna je przedawkowacA co jest zlego w bialym szumie? Serio pytam, bo tez swojemu wlaczam w nocy jak wali focha na spanie i sie kreci. Musze mu kupic szumisia, bo na youtube ciagle sie reklamy wlaczaja [emoji23]
Adell1994
Ja nie twierdzę że jest w tym coś złego tylko naszły mnie takie myśli że wyrodna ze mnie matka , zamiast jakoś uspokajać małego to włączam mu you tube i zostawiam .A co jest zlego w bialym szumie? Serio pytam, bo tez swojemu wlaczam w nocy jak wali focha na spanie i sie kreci. Musze mu kupic szumisia, bo na youtube ciagle sie reklamy wlaczaja [emoji23]
reklama
kasiaczek89pl
Kasiaczek przy tych zastrzykach przeciwzakrzepowych nie można ibuprofenu
Kochana dzięki. Js już zakończyłam zastrzyki. Ale może komuś się ta wiedza przyda