reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Mam właśnie taki cienki polarkowy, ale jakiś taki wielki mi się wydaje [emoji23]

A gdzie dokładnie ten skrzep i krwiak? Bo jak w macicy to słyszałam, że jakieś leki na to można (antybiotyki?), a jak przy ranie gdzieś to nie wiem, powinien się wchłonąć.

Słodziak [emoji7]

Moja też w wózku jak zabita śpi.

Narazie te wszystkie zszyte warstwy dają efekt tego wałka. W miarę jak w środku wszystko się zrośnie i szwy się rozpuszczą to i wałek zniknie.

Ja widziałam na płasko ten bujaczek-leżaczek z Tony Love i z Kinderkraft - mają 3 pozycje - leżąca, półleżąca i siedząca, ale bujają się tylko pod wpływem ruchów dziecka.
A nie ma napisane jaki rozmiar?

To wiem bo młodym tez daje ibupeofen. Tyle ze pytałam w aptece czy aby napewno mogę to pani powiedziała , rany boskie absolutnie nie. Niby ja nie zażywam go bo może wzmagać krwawienia i jakoś tak zostało ze go nie biorę ale skoro mówisz ze można to wezme. Żałuje ze nie zapytałam tutaj. W książce pewnie tez pisze .... dzięki Ania.
Mi w szpitalu dawali bo mocniejsze od apapu a te k..wy farmacutki zatłuc!

Włączacie swoim maluchom szumisie ?
Bo ja czasem włączam mu biały szum na you tube ale mam wyrzuty sumienia że to robię bo nawet własnego dziecka nie potrafię uspać czy uspokoić .

A co jest zlego w bialym szumie? Serio pytam, bo tez swojemu wlaczam w nocy jak wali focha na spanie i sie kreci. Musze mu kupic szumisia, bo na youtube ciagle sie reklamy wlaczaja [emoji23]

A co jest zlego w bialym szumie? Serio pytam, bo tez swojemu wlaczam w nocy jak wali focha na spanie i sie kreci. Musze mu kupic szumisia, bo na youtube ciagle sie reklamy wlaczaja [emoji23]
ja nie widze w tym NIC złego dziecko to slyszalo 9 msc mnie do dzis usypia szum deszczu i czasem jak mam klopot z zasnieciem to wlaszam taki dzwiek. Szumy sa zaj..ste. Nie uwazam ze mozna je przedawkowac

Ja nie twierdzę że jest w tym coś złego tylko naszły mnie takie myśli że wyrodna ze mnie matka , zamiast jakoś uspokajać małego to włączam mu you tube i zostawiam .

reklama
Do góry