reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrześniowe mamy 2018

Kobieto włączam. Zagłusza inne hałasy których przy trójce jest sporo. Kupiłam używkę sZumisia i se szumi . Nie nadużywam ale czasem trzeba sobie pomoc.
Ja też nie nadużywam i jak tylko zaśnie to zaraz wyłączam .
Staram się najpierw bajka, śpiewanie , gadanie , pokazuje obrazki kontrastowe ale czasem nic nie jest w stanie go zainteresować .

reklama
Ja tez się bałam a ten do paszczy mnie brzydził. Ale Niestety na gruszki nie reaguje nos małego ( mam już cztery różne ) na to do paszczy tak sobie. A ja zawsze spluta przy tyM. Dziś w akcie desperacji kupiłam i powiem Ci ze najdelikatniejsze to jest i chyba najlepsze. Ściągnęłam mu i zasnął w miarę spokojnie a smarkał cała dobę pomino ściągania tamtymi przyrządami
A ja kupilam ba baterie taki... czytalam ze ten ściągamy przez mamę powoduje częste infekcje u mamy...

Ja już nie stresuje się karmnikami. Kupuje zwykle i poprostu odsuwam miskę. Lub odp szelke. Rzadko mi się chce. Ciuchy tez nosze normalne. Jedynie na wyjście jak chce sukienkę to muszę rozpinana bo siedzieć z gołym brzuchem i majtami to srednio. A tak podkoszulek czy sweter do góry i jadę z koksem. Raczej z cysiem. Bo u nas się cys nazywa.
Ja zwyklego stanika nie umiem tak sciagnac, zeby sie dalo karmic, a i rozmiar mam teraz zgola inny ;). W domu tez podciagam koszulke, ale z domu kiedys chce wyjsc.
Ja mam walek po cc, lekarz polecil wygrzewac termoforem cieplym (nie goracym). Kolezanka mowi, ze on sie zmniejszy z czasem.

A no to zawsze jakiś powód. Moja rodzinka jest tylko wtedy kiedy coś potrzebują. Jak ja potrzebuje to maja gdzieś. Wiec mi obojętne gdzie mieszkam
No moja podobnie plus to że musimy tam jeździć na urodziny itp i oni do nas. A tak vs problem z głowy.
Zresztą są tak toksyczni że siedząc u nich pół godziny zabierają energie na cały tydzień

Ja szumisia uzywam, zeby wprowadzic jakis halas, bo u nas jest az za cicho. Ja zupelnie niechcacy prawie, ze wstrzymuje oddech i chodze na paluszkach ;) czy szumisia mozna przedawkowac?!

reklama
Do góry