reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Są takie od zera a jednak ja uważam ze to maks kilkanaście minut dziennie. Bo dziecko powinno na płaskim leżeć w dodatku bujaczek huśtawka powinny się maks rozkładać żeby nie wymuszać pozycji siedzącej. Tyle ode mnie. Może ktoś inna ma opinie Ja mam huśtawkę ale wkładam tylko jak już muszę iść do kuchni np a młody się nie chce uspokoić. Na kilkanaście minut włączam jakieś melodyjki lekkie bujanie i czasem da odejść [emoji23]
Ja mam leżaczek z opcją bujania FP praktycznie na płasko tzn. lekki kąt jak w łóżeczku...

Włączacie swoim maluchom szumisie ?
Bo ja czasem włączam mu biały szum na you tube ale mam wyrzuty sumienia że to robię bo nawet własnego dziecka nie potrafię uspać czy uspokoić .

Włączacie swoim maluchom szumisie ?
Bo ja czasem włączam mu biały szum na you tube ale mam wyrzuty sumienia że to robię bo nawet własnego dziecka nie potrafię uspać czy uspokoić .

Kobieto włączam. Zagłusza inne hałasy których przy trójce jest sporo. Kupiłam używkę sZumisia i se szumi . Nie nadużywam ale czasem trzeba sobie pomoc.

Ja już nie stresuje się karmnikami. Kupuje zwykle i poprostu odsuwam miskę. Lub odp szelke. Rzadko mi się chce. Ciuchy tez nosze normalne. Jedynie na wyjście jak chce sukienkę to muszę rozpinana bo siedzieć z gołym brzuchem i majtami to srednio. A tak podkoszulek czy sweter do góry i jadę z koksem. Raczej z cysiem. Bo u nas się cys nazywa.
Ja z ubraniami tak samo robię, koszulka do góry i cycamy :)

reklama
Do góry