Obie nas porypało przy tych smrodach.... a takie mundre były takie hop do przodu takię ę sręA miałam nie mieć. Tak samo jak sZumisia , odciągacza do odkurzacza i tysiąca innych rzeczy dla młodego ale matkę zwariowało i kupujeeeeee
reklama
Ja mam leżaczek z opcją bujania FP praktycznie na płasko tzn. lekki kąt jak w łóżeczku...Są takie od zera a jednak ja uważam ze to maks kilkanaście minut dziennie. Bo dziecko powinno na płaskim leżeć w dodatku bujaczek huśtawka powinny się maks rozkładać żeby nie wymuszać pozycji siedzącej. Tyle ode mnie. Może ktoś inna ma opinie Ja mam huśtawkę ale wkładam tylko jak już muszę iść do kuchni np a młody się nie chce uspokoić. Na kilkanaście minut włączam jakieś melodyjki lekkie bujanie i czasem da odejść [emoji23]
kasiaczek89pl
Fanka BB :)
Obie nas porypało przy tych smrodach.... a takie mundre były takie hop do przodu takię ę srę
No było było .... przy tamtych nie mogłam sobie pozwolić. Teraz prędzej coś. Moje dziecko przegapiło godzinę karmienia. W końcu zasnął w miarę spokojnie. Ale czuje ze zaraz wstanie
Moj drze ryja ja probuje zupe zjescNo było było .... przy tamtych nie mogłam sobie pozwolić. Teraz prędzej coś. Moje dziecko przegapiło godzinę karmienia. W końcu zasnął w miarę spokojnie. Ale czuje ze zaraz wstanie
Jak nie potrafisz jak potrafisz: włączając biały szumWłączacie swoim maluchom szumisie ?
Bo ja czasem włączam mu biały szum na you tube ale mam wyrzuty sumienia że to robię bo nawet własnego dziecka nie potrafię uspać czy uspokoić .
kasiaczek89pl
Włączacie swoim maluchom szumisie ?
Bo ja czasem włączam mu biały szum na you tube ale mam wyrzuty sumienia że to robię bo nawet własnego dziecka nie potrafię uspać czy uspokoić .
Kobieto włączam. Zagłusza inne hałasy których przy trójce jest sporo. Kupiłam używkę sZumisia i se szumi . Nie nadużywam ale czasem trzeba sobie pomoc.
Adell1994
Ja z ubraniami tak samo robię, koszulka do góry i cycamyJa już nie stresuje się karmnikami. Kupuje zwykle i poprostu odsuwam miskę. Lub odp szelke. Rzadko mi się chce. Ciuchy tez nosze normalne. Jedynie na wyjście jak chce sukienkę to muszę rozpinana bo siedzieć z gołym brzuchem i majtami to srednio. A tak podkoszulek czy sweter do góry i jadę z koksem. Raczej z cysiem. Bo u nas się cys nazywa.
Adell1994
W ten sposób o tym nie pomyślałamJak nie potrafisz jak potrafisz: włączając biały szum
reklama
klaraklara
Mój lekarz zalecił karmienie i czekanie. Tylko jakoś chciałabym sobie pomóc. A coś mi dzwoni, że tu dziewczyny miały problem z "wałeczkiem" po cc.Nie poradzę bo nie jestem lekarzem a szkoda bo dużo lekarzy to przystojniacy Ehhhh