18grudzien
Fanka BB :)
Dobra koleżanka przeprowadziła syna z przedszkola, panny zajęcia dodatkowe kończą o 15 Damian śpi więc i ja idę spać papa
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
My poszliśmy na spacer po 11 i młody do teraz śpi w wózku przed domem. Oczywiście ja siedzę obok bo gdyby płakał
Chyba muszę sobie sprawić nianię elektroniczną
A na 16 mamy wizytę patronażową u pediatry .
Mam to samo że swoim mogę na nim polegać no ale pracę ma jaka ma inaczej byśmy nie mieli za co żyć bo jednak mamy kilka zobowiązań, może kiedyś się to zmieniTak naprawdę to jego mi trzeba. Ma swoje jazdy jak każdy ale wiem ze mogę na niego liczyć ile da rady. A on stara się dać nam to czego potrzebujemy.
Mam to samo że swoim mogę na nim polegać no ale pracę ma jaka ma inaczej byśmy nie mieli za co żyć bo jednak mamy kilka zobowiązań, może kiedyś się to zmieni
Nie wpadłam na to, a to genialneDwa tel i wideopolaczenie ????
Nie wpadłam na to, a to genialne
Jak już zrobisz zdj its to wyślij mi linka z ofertaKoło Tarnowa. Małopolska. 3 km od zjazdu z a4
SlodkiGacie były wymięte a na szybko to nie ubierałam dziś Zobacz załącznik 902212 Zobacz załącznik 902213Zobacz załącznik 902215 my tez mamy to
Hmm moze kiedys awansuje do tej zaawansowanej ligi . Na razie jajka smazylam druga bujajac mojego lewka. Niestety plakal caly czas, kiedy je jadlam...oczywiscie jedna reka.No w ostateczności siedząc na toalecie też można cyca dać to tak żeby się w gacie nie posrac