reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Dziewczyny a ja nadal mam jakiego doła Ehhhh niby wszystko ok ale jednak coś mi na sercu leży tak bardzo chcialam tego mojego Damiana ale teraz myślę że mogłam by jeszcze w tym brzuchu posiedzieć i mam wrażenie że już mnie nic ciekawego i superowego w życiu nie spotka :(
Że nadaje się tylko do rodzenia dzieci i ot moje życie się już na tym kończy!!! Chciałbym aby spotkalo mnie coś jeszcze ciekawego a tak to jak maszyna, ciekawe czy dozyje czasów gdzie podjadę sama w skoku na wakacje albo chociaż miłość nasza rozkwitla bo chyba się już zatracilam w tym życiu :no2:
Ja nie raz o tym samym myślę .. Ale damy radę jakoś to będzie ,czas pokaże ..

Dziewczyny, trochę poczytałam i powiem tak, na pocieszenie. Na razie może wam być trudno i możecie dostać nieźle w kość, ale to ... minie. Mnie frustracja i zmęczenie przyniosła stworzenie babybooma, ale dajcie sobie chwilę czasu. I maluszki się przyzwyczają i wy się nauczycie instrukcji obsługi młodego człowieka.

Jeśli macie szansę zadbać o siebie - zróbcie to. Jeśli czujecie, że wszystko was przerasta i każdego dnia jest gorzej - idźcie po pomoc. Koniecznie. Natomiast teraz otoczcie się troską. Samo urodzenie dziecka jest porównywane do maratonu, jeśli chodzi o wysiłek i skalę obrażeń. 2/4/6 a nawet 12 tygodni po porodzie nie oczekujcie od siebie, że będziecie fruwać pod sufitem. To może się nie udać ;)

A już totalnie babyboomowo, jeśli dacie radę zróbcie kartkę i pochwalcie się maleństwami Link do: Przygotuj kartkę. Zgłaszajcie się do 10.10 :)

Załączniki

• upload_2018-9-26_22-27-37.png
    upload_2018-9-26_22-27-37.png
    124 bajtów · Wyświetleń: 82
Ostatnia edycja:
reklama
Do góry