U
Podobne tematy
- guest-1675184289
- Wrześniowe mamy 2023
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Śliczna i jakie ma długie , gęste włoskiA to moja krolewna :-) :-)
Kochana już niedługo i Ty będziesz mamąNie musisz przypominać
Ej tylko tyle?Zaktualizowana lista nierozpakowanych wrześniowych mam:
dareczka1994
Marciątko
Shaggy
Chyba wszystkie?
Myślę że to jeszcze hormony dają Ci się we znaki . A swoją drogą to ja Cię szczerze podziwiam , 4 dzieci i dajesz radę sama. Jesteś twarda babkaDziewczyny a ja nadal mam jakiego doła Ehhhh niby wszystko ok ale jednak coś mi na sercu leży tak bardzo chcialam tego mojego Damiana ale teraz myślę że mogłam by jeszcze w tym brzuchu posiedzieć i mam wrażenie że już mnie nic ciekawego i superowego w życiu nie spotka
Że nadaje się tylko do rodzenia dzieci i ot moje życie się już na tym kończy!!! Chciałbym aby spotkalo mnie coś jeszcze ciekawego a tak to jak maszyna, ciekawe czy dozyje czasów gdzie podjadę sama w skoku na wakacje albo chociaż miłość nasza rozkwitla bo chyba się już zatracilam w tym życiu
Jaka slodka czuprynka ❤❤❤❤A to moja krolewna :-) :-)
Ładnie rosnie. Moj Leo spadl do 2500, a teraz dobija do 3 kg czyli jest daleko za Mikim, a jest tylko tydzien mlodszy.No dużo. Wszyscy medyczni też mówią że dużo (stąd ulewania i kłopoty gastryczne) No ale on najniższą wagę miał 2650 bodaj to nadrabia
Co do kawy piłam w ciąży i po porodzie choć dopiero w domu bo w szpitalu nie miałam
Wydaje mi się że jest podobna do CiebieA to my z moja księżniczką))Zobacz załącznik 902031Zobacz załącznik 902032