reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

A to my z moja księżniczką;)))
IMG_20180926_155502.jpg
IMG_20180925_203218.jpg

Załączniki

• IMG_20180926_155502.jpg
    IMG_20180926_155502.jpg
    69,7 KB · Wyświetleń: 418
  • IMG_20180925_203218.jpg
    IMG_20180925_203218.jpg
    61,4 KB · Wyświetleń: 420
reklama
Dziewczyny a ja nadal mam jakiego doła Ehhhh niby wszystko ok ale jednak coś mi na sercu leży tak bardzo chcialam tego mojego Damiana ale teraz myślę że mogłam by jeszcze w tym brzuchu posiedzieć i mam wrażenie że już mnie nic ciekawego i superowego w życiu nie spotka :(
Że nadaje się tylko do rodzenia dzieci i ot moje życie się już na tym kończy!!! Chciałbym aby spotkalo mnie coś jeszcze ciekawego a tak to jak maszyna, ciekawe czy dozyje czasów gdzie podjadę sama w skoku na wakacje albo chociaż miłość nasza rozkwitla bo chyba się już zatracilam w tym życiu :no2:
Myślę że to jeszcze hormony dają Ci się we znaki . A swoją drogą to ja Cię szczerze podziwiam , 4 dzieci i dajesz radę sama. Jesteś twarda babka :)
A w życiu na pewno jeszcze spotka Cię dużo dobrego :)

No dużo. Wszyscy medyczni też mówią że dużo (stąd ulewania i kłopoty gastryczne) No ale on najniższą wagę miał 2650 bodaj to nadrabia ;)

Co do kawy piłam w ciąży i po porodzie choć dopiero w domu bo w szpitalu nie miałam :-D
Ładnie rosnie. Moj Leo spadl do 2500, a teraz dobija do 3 kg czyli jest daleko za Mikim, a jest tylko tydzien mlodszy.

Po cc ile sie w szpitalu zostaje jeśli ( zalozmy jest wszystko ok ) jeśli w piątek cc to w poniedziałek wyjdę czy we wtorek ?

reklama
Do góry