reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Wydaje mi się że za wrzesień dostaniesz 500 plus za październik 500 tylko właśnie pod koniec października nie teraz bo składałaś już po 10 września. Ale ja to wcale w te klocki taka dobra nie jestem :)
Hehe to w sumie się okaże bo wczoraj tak na szybko załatwiłam zanisolam i tyle hihi

reklama
Hehe to w sumie się okaże bo wczoraj tak na szybko załatwiłam zanisolam i tyle hihi
Ja czekam ra to rodzinne za sierpień i wrzesień jeszcze tylko na chłopców... bo wczoraj składałam o kosiniakowe becik i pięćsetkę jeszcze przed 10.10 muszę o rodzinne kartę dużej rodziny zasiłek z tyt. ur. dziecka i o wielidzietnosc na Mikołaja... brrr

Dziś ma być 16 stopni więc spacer muszę zaliczyć hihi mały od 8 śpi ja wstaje coś ogarnę ale bez spiny dziś, zaraz wam wyślę jakie cuda mu wczoraj kupiłem i na cenę nie patrzyłem tylko brałam zwariowalam na jego punkcie!!!! Tylko menda kąpać się nie lubi! Nie mam jak go kosmetycznie ogarnąć bo drze jape za żarciem i tak jak śpi to mu tam te buźke linomagiem smarne albo już koło pępka to tak na wariata Hehe

Miłego dnia później do was zajze

Dziś ma być 16 stopni więc spacer muszę zaliczyć hihi mały od 8 śpi ja wstaje coś ogarnę ale bez spiny dziś, zaraz wam wyślę jakie cuda mu wczoraj kupiłem i na cenę nie patrzyłem tylko brałam zwariowalam na jego punkcie!!!! Tylko menda kąpać się nie lubi! Nie mam jak go kosmetycznie ogarnąć bo drze jape za żarciem i tak jak śpi to mu tam te buźke linomagiem smarne albo już koło pępka to tak na wariata Hehe

Miłego dnia później do was zajze
Mój nawet jak chce żreć to w wannie spokojny. U mnie rano 2 stopnie a w dzien ma byc 10 kutwa

Aha czyli to tak może być ze dziecko nie zawsze chce odbić?! Bo ja bym musiala go z godzinami trzymać ale zauważyłam że jak ma być kolejne karmienie to trzymaj go chwilę wtedy mu się odbija lekko po poprzednim....

Nie zawsze. Podobno na piersi nie ma potrzeby odbijania. Na butelce pasuje ale nie wszystkie i nie zawsze odbijają. Jakby bardzo męczyło to maluch by płakał ... także chyba nie musisz się tym przejmować

Ja czekam ra to rodzinne za sierpień i wrzesień jeszcze tylko na chłopców... bo wczoraj składałam o kosiniakowe becik i pięćsetkę jeszcze przed 10.10 muszę o rodzinne kartę dużej rodziny zasiłek z tyt. ur. dziecka i o wielidzietnosc na Mikołaja... brrr
A masz zaświadczenia już od lekarza? Ja będę mieć 6 października narazie złożyłam rodzinne wielodzietnosc dodatek z tytułu urodzenia i 500 aha i Kosiniakowe a zostali mi ten drugi tysiąc z tytułu narodziny no ale na niego papier musze mieć

A i cuda dla malucha kocham go ;)

Załączniki

• DSC_2503.JPG
    DSC_2503.JPG
    1,3 MB · Wyświetleń: 148
Rano Was doczytam bo dopiero odzyskałam tel i czucie..

Po 13 h walki( wciąż szyjka przepuszczała tylko 2 palce ) zaproponowali cc. Bardzo chcieli naturalnie ale stwierdzili ze nie pójdzie.

O 21:04 przyszedł on!!! Mój cudowny syn. 3840 g i 59 cm :):)

Wzbudza sensacje bo wisi na cycu od 3 godzin i ssa jak szalony.

Jestem szczęśliwa ze już po. Brzuch już ciągnie ale szczerze cesarka była zbawieniem.
Ale od tego mnentu nie widziałam już Kamila. Pierw on dostał dziecko a potem ja.

Personel rewelacja, ale o tym się rozpisze kiedy indziej:)
Gratulacje.. jaki długi i duxy:)

reklama
Do góry