reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Kubus ;)
20180919_142510.jpg

Załączniki

• 20180919_142510.jpg
    20180919_142510.jpg
    1,5 MB · Wyświetleń: 406
reklama
Moje starsze na butelce niezależnie czy z moim czy z mm rzadko odbijały. Ale tez rzadko ulewaly. Młody na cycku tez nie zawsze odbije ale trzymam go długi bo inaczej jest pewne ze uleje albo będzie płakać zachwile i podniosę go a on uleje na mnie.
Aha czyli to tak może być ze dziecko nie zawsze chce odbić?! Bo ja bym musiala go z godzinami trzymać ale zauważyłam że jak ma być kolejne karmienie to trzymaj go chwilę wtedy mu się odbija lekko po poprzednim....

Aha czyli za październik całości a za wrzesień obliczone od dnia narodzin czyli 18.09?sorki ale jakaś nie kumata jestem
Wydaje mi się że za wrzesień dostaniesz 500 plus za październik 500 tylko właśnie pod koniec października nie teraz bo składałaś już po 10 września. Ale ja to wcale w te klocki taka dobra nie jestem :)

reklama
Aha czyli to tak może być ze dziecko nie zawsze chce odbić?! Bo ja bym musiala go z godzinami trzymać ale zauważyłam że jak ma być kolejne karmienie to trzymaj go chwilę wtedy mu się odbija lekko po poprzednim....
Znaczy nie nałykał się powietrza. Beka się od pęcherzyków powietrza które dostaje się podczas jedzenia. Ulewa z nadmiaru jedzenia. Pierdzi od procesów trawiennych już w jelitach. Komuś coś? :-D

Do góry