reklama
18grudzien
Fanka BB :)
Zostanie z nami nie wypisuj się!!!! Już niedługo@KINDERBUENOO88 gratulacje, jaki duży chłopak :-)
@aniach85 gratulacje!@AgulaK82 powodzenia :-)
Chyba wypisuje się z forum, bo sama zostanę na ten październik :-(
Nie śpię, bo mnie plecy bolą i żadna pozycja nie jest dobra...
M
Mar1
Gość
Gratuluję kolejnym rozpakowanym i zazdroszczę powoli
18grudzien
Aha czyli za październik całości a za wrzesień obliczone od dnia narodzin czyli 18.09?sorki ale jakaś nie kumata jestemZa październik dostajesz w październiku jeśli tak jak piszesz składałaś przed 10.10 czyli dostaniesz 500tkę za dwa miesiące
18grudzien
Gratuluję brawo, ale fajnie polecialaysmy jak z procyDziewczyny mam swoją córcie [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7] Julia Weronika ur. 26.09.2018r. O godzinie 6:20 waga 3250 54cm długa [emoji5][emoji5][emoji5]Poród SN [emoji5]Resztę opiszę później bo jestem zmęczona a Księżniczka cycuje Zobacz załącznik 901797Zobacz załącznik 901798
Będę miała co opowiadać na stare lataNo miałaś spektakularny poród....
KatarzynaCarmen
Jutro skończy 2 tygodnie [emoji33]Może być... skok jakiegoś hormonu itd. ja się dobrze nie wypowiem w tym temacie bo nie pamietam za dobrze jak to było ze starszymi jak przeszłam na mm. Ile Twoja piękność już ma ?
18grudzien
Aha czyli to tak może być ze dziecko nie zawsze chce odbić?! Bo ja bym musiala go z godzinami trzymać ale zauważyłam że jak ma być kolejne karmienie to trzymaj go chwilę wtedy mu się odbija lekko po poprzednim....Moje starsze na butelce niezależnie czy z moim czy z mm rzadko odbijały. Ale tez rzadko ulewaly. Młody na cycku tez nie zawsze odbije ale trzymam go długi bo inaczej jest pewne ze uleje albo będzie płakać zachwile i podniosę go a on uleje na mnie.
Wydaje mi się że za wrzesień dostaniesz 500 plus za październik 500 tylko właśnie pod koniec października nie teraz bo składałaś już po 10 września. Ale ja to wcale w te klocki taka dobra nie jestemAha czyli za październik całości a za wrzesień obliczone od dnia narodzin czyli 18.09?sorki ale jakaś nie kumata jestem
reklama
Znaczy nie nałykał się powietrza. Beka się od pęcherzyków powietrza które dostaje się podczas jedzenia. Ulewa z nadmiaru jedzenia. Pierdzi od procesów trawiennych już w jelitach. Komuś coś?Aha czyli to tak może być ze dziecko nie zawsze chce odbić?! Bo ja bym musiala go z godzinami trzymać ale zauważyłam że jak ma być kolejne karmienie to trzymaj go chwilę wtedy mu się odbija lekko po poprzednim....