reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
A ja jak nakarmiłam o 21:30 to wstał o 2 i teraz o 5,

Goj napisze mi kobieto jak urodziłam 18.09 to składając papiery w mops ona mi powiedziała że w październiku dostanie wyrównanie 500 i rodzinne od tego dnia co urodzilam ok ale chyba w październiku powinnam też dostać za całość za październik od razu? Czy nie? Czyli powinno byc za miesiąc z góry skoro składam we wrześniu i wyrównane września? Tak? Weź mi napisz ty bardziej obcykana.... Ogólnie biorę żelazo które mi przepisali ale wczoraj rozmawiałam z lekarzem i wizytę kontrola mam 6 października mam do tego czasu zrobić morfologie

I teraz pytanie do was mój syn słabo odbija po mleku! Ba nawet często mu się zdarza nie odbić albo muszę go naprawie długo trzymać a jak się już naje i dopiero po godz potrafi dopiero ulac, czy którejś dziecko też nie chve odbijać po jedzeniu???

Moj tez nie zawsze odbija i potrafi obudzic sie juz glodny i dopiero ulac :p

Ojej, ale się dzieci porodzilo naraz

Może opiszesz jak odczuwasz te skurcze? Ja chyba przegapię :D

Jak już z bólu zaczniesz wgryzać się w poduszkę to to już to :D
Nie da się ich przegapić bo bolą jak sam s*** :baffled:

Jestem mama!!! [emoji7]

Gratuluję!!

Co 15 minut to jeszcze człowiek i na tel. posiedzi. I policzy co ile one są. Obiad ugotuje... ;) zacznie się dopiero tak przy co 3 minuty :)

Mi z takich co 7 minut zrobiły się co pół minuty zaraz po podniesieniu się z łóżka jak chciałam wskoczyć na piłkę.:oo2: nie było nawet takich co 3 min. :confused:

O 21:04 przyszedł on!!! Mój cudowny syn. 3840 g i 59 cm :):)

Gratuluję, jaki wysoki mały mężczyzna :)

Przedstawiam Olgę Magdalenę godz. 1.27 3520g 57cm poród siłami natury :)

Slodziutka, gratuluję

Dziewczyny mam swoją córcie [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7] Julia Weronika ur. 26.09.2018r. O godzinie 6:20 waga 3250 54cm długa [emoji5][emoji5][emoji5]Poród SN [emoji5]Resztę opiszę później bo jestem zmęczona a Księżniczka cycuje Zobacz załącznik 901797Zobacz załącznik 901798

Gratuluję, nie opłacało Ci się z tego szpitala wychodzić :-D śliczna córcia.

Ojej, ale się dzieci porodzilo naraz

Jak już z bólu zaczniesz wgryzać się w poduszkę to to już to :D
Nie da się ich przegapić bo bolą jak sam s*** :baffled:

Gratuluję!!

Mi z takich co 7 minut zrobiły się co pół minuty zaraz po podniesieniu się z łóżka jak chciałam wskoczyć na piłkę.:oo2: nie było nawet takich co 3 min. :confused:

Gratuluję, jaki wysoki mały mężczyzna :)

Slodziutka, gratuluję

Gratuluję, nie opłacało Ci się z tego szpitala wychodzić :-D śliczna córcia.
Ja sobie z Kasią smsowałam że mbie brzuch boli że zapodałam i apap i nospę i buscopan i siedzę w wannie i że to na pewno nie to bo jeden skurcz miałam 5 minut temu drugi po nim 3 minuty... potem już nie pisałam bo myślałam że umrę i modliłam się żeby w końcu nie bolało i przy każdym nadchodzącym skurczu myśl "o nie... znowu... nie wytrzymam"

reklama
Rano Was doczytam bo dopiero odzyskałam tel i czucie..

Po 13 h walki( wciąż szyjka przepuszczała tylko 2 palce ) zaproponowali cc. Bardzo chcieli naturalnie ale stwierdzili ze nie pójdzie.

O 21:04 przyszedł on!!! Mój cudowny syn. 3840 g i 59 cm :):)

Wzbudza sensacje bo wisi na cycu od 3 godzin i ssa jak szalony.

Jestem szczęśliwa ze już po. Brzuch już ciągnie ale szczerze cesarka była zbawieniem.
Ale od tego mnentu nie widziałam już Kamila. Pierw on dostał dziecko a potem ja.

Personel rewelacja, ale o tym się rozpisze kiedy indziej:)

Gratulacje !!!

Do góry