reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrześniowe mamy 2018

No ja nie mam takiej skóry u mnie ona wygląda jak wałek tłuszczu a jak się najem brzuch pęcznieje i "znów jestem w ciąży" pewnie że chciałabym mieć figurę jak sprzed pierwszej ciąży ale....
Po 1. Moje jajniki mi nigdy na to nie pozwolą.
Po 2. Dwie dyscypliny sportowe które toleruję i rw. uprawiam to pływanie i rower i jak mnie ktoś kiedyś zobaczy na siłowni radzę dzwonić do psychiatryka.
Po 3. Mogłoby być gorzej. Poza tym odpowiedni ciuch robi robotę. Kiedyś nałogowo oglądałam Makeovery modowe ;) także wiem jak i czym schować zadek i kałdun i jak podkreślić to co fajne i apropo fajne:
poza wielką płaską dupą i kałdusem mam fajne nogi, cyc jak trzeba, zgrabne i smukłe dłonie, stopki, pęciny no i zajebiste oczy :) na tym się skupiam.
Może gdybym była bogata i lubiła szpitale i dobrze znosiła rekonwalescencje to fundnęłabym sobie podnoszenie cycka zadka i plastykę brzucha ale nie zrobię tego więc zostaje mi AKCEPTACJA siebie.

Ot. Poranne przemyślenia przy cycku i kawie :)
Lubię Twoje przemyślenia :)

reklama
Rano Was doczytam bo dopiero odzyskałam tel i czucie..

Po 13 h walki( wciąż szyjka przepuszczała tylko 2 palce ) zaproponowali cc. Bardzo chcieli naturalnie ale stwierdzili ze nie pójdzie.

O 21:04 przyszedł on!!! Mój cudowny syn. 3840 g i 59 cm :):)

Wzbudza sensacje bo wisi na cycu od 3 godzin i ssa jak szalony.

Jestem szczęśliwa ze już po. Brzuch już ciągnie ale szczerze cesarka była zbawieniem.
Ale od tego mnentu nie widziałam już Kamila. Pierw on dostał dziecko a potem ja.

Personel rewelacja, ale o tym się rozpisze kiedy indziej:)
Nareszcie!! Będzie kawa!! Gratulacje. Odpocznij i pokazuj tego wielkoluda.

A ja jak nakarmiłam o 21:30 to wstał o 2 i teraz o 5,

Goj napisze mi kobieto jak urodziłam 18.09 to składając papiery w mops ona mi powiedziała że w październiku dostanie wyrównanie 500 i rodzinne od tego dnia co urodzilam ok ale chyba w październiku powinnam też dostać za całość za październik od razu? Czy nie? Czyli powinno byc za miesiąc z góry skoro składam we wrześniu i wyrównane września? Tak? Weź mi napisz ty bardziej obcykana.... Ogólnie biorę żelazo które mi przepisali ale wczoraj rozmawiałam z lekarzem i wizytę kontrola mam 6 października mam do tego czasu zrobić morfologie

I teraz pytanie do was mój syn słabo odbija po mleku! Ba nawet często mu się zdarza nie odbić albo muszę go naprawie długo trzymać a jak się już naje i dopiero po godz potrafi dopiero ulac, czy którejś dziecko też nie chve odbijać po jedzeniu???

Gratkiiii dziewczyny :)
Tytus, Olga i może już Julia dołączyła

My się cycamy.
Mała jak nie dostanie jeść na czas to potrafi płuca uruchomić :p
U mnie też mały akurat je śniadanko :)
Mój na początku , coś tam mruczy , stęka , kręci się i jak wstanę na czas to spoko a jak przegapię to też potrafi bardzo głośno upomnieć się o swoje :)

Już nie ide spać położę się z małym w ciągu dnia, z wczoraj nagrane mam Diagnozę więc zrobię sobie relaks, na obiad kotlety z wczoraj i dziś dogotuje kalafior, wczoraj zrobilam sterty prania i nawet poprasowalam, nawet odkurzylam więc dziś polenie się z małym a popołudniu pójdę na pierwszy spacer odebrał synka z przedszkola... Jeszcze muszę zajść na świetlice do szkoły i porozmawiać z panie bo wczoraj jeden raz w ramach wyjątku moje panny miały iść na świetlice bo ja w tych godzinach co skończyły lekcje musiałem być w szpitalu i miała Pani ich to załatwić okazało się że chyba zapomniała i moje panny owszem były na tej świetlicy ale przyszły że łzami w oczach że Pani je bardzo źle potraktowala! Zrobiła im łaskę że mogą zostać itp ciągłe je upominala a znam swoje laski i wiem że nie są problemowi widoczni Pani zrobiła sobie sama problem bo dziś mam zamiar jej wygarnąć czy ona jest dla dzieci czy za karę wykonuję swoją pracę pozatym nie wiem jak wygląda no jest mowa a tamta co była w tamtym roku była super! Także myślę co za franca Pani zapomniałam zapytać ok ale czy to aż wiele aby raz dodatkowo dwie dziewczyny zostały na dwie godzinki? Mogla się pochamowac bo ja sprawy tak nie zostawię....

reklama
Do góry