Typowy facetJa muszę przebierać ponieważ mój mały jest tak przewrażliwiony na punkcie swojej pupy że nawet jak ma małą kupę to nie może spać i nie chce jeść
reklama
No Miki to się nauczył tak drzeć japę jakby go wrzątkiem polewali...Gratkiiii dziewczyny
Tytus, Olga i może już Julia dołączyła
My się cycamy.
Mała jak nie dostanie jeść na czas to potrafi płuca uruchomić
Za październik dostajesz w październiku jeśli tak jak piszesz składałaś przed 10.10 czyli dostaniesz 500tkę za dwa miesiąceA ja jak nakarmiłam o 21:30 to wstał o 2 i teraz o 5,
Goj napisze mi kobieto jak urodziłam 18.09 to składając papiery w mops ona mi powiedziała że w październiku dostanie wyrównanie 500 i rodzinne od tego dnia co urodzilam ok ale chyba w październiku powinnam też dostać za całość za październik od razu? Czy nie? Czyli powinno byc za miesiąc z góry skoro składam we wrześniu i wyrównane września? Tak? Weź mi napisz ty bardziej obcykana.... Ogólnie biorę żelazo które mi przepisali ale wczoraj rozmawiałam z lekarzem i wizytę kontrola mam 6 października mam do tego czasu zrobić morfologie
I teraz pytanie do was mój syn słabo odbija po mleku! Ba nawet często mu się zdarza nie odbić albo muszę go naprawie długo trzymać a jak się już naje i dopiero po godz potrafi dopiero ulac, czy którejś dziecko też nie chve odbijać po jedzeniu???
Siedź tu gdzie Ci będzie lepiej??@KINDERBUENOO88 gratulacje, jaki duży chłopak :-)
@aniach85 gratulacje!@AgulaK82 powodzenia :-)
Chyba wypisuje się z forum, bo sama zostanę na ten październik :-(
Nie śpię, bo mnie plecy bolą i żadna pozycja nie jest dobra...
KatarzynaCarmen
Fanka BB :)
No to super mi niestety 5 kg wisi jeszcze [emoji33]Ja tez sie jeszzcze poce jak szczur [emoji12] ale wypocilam juz wszystkie kg i wage mam sprzed ciazy
KatarzynaCarmen
Super [emoji9]Odeszły mi wody [emoji7] nie wierzę że to się dzieje choć to 3 poród [emoji5] mam 4 cm rozwarcia i skurcze co 4-5 minut
KatarzynaCarmen
Gratulacje sliczna[emoji307]Przedstawiam Olgę Magdalenę godz. 1.27 3520g 57cm poród siłami natury
KatarzynaCarmen
U mnie jest odrazu odbicie i to taki głośny bek jak tylko ja przekrecam w moja stronę do odbicia . [emoji12] nie wiem od czego to zależyA ja jak nakarmiłam o 21:30 to wstał o 2 i teraz o 5,
Goj napisze mi kobieto jak urodziłam 18.09 to składając papiery w mops ona mi powiedziała że w październiku dostanie wyrównanie 500 i rodzinne od tego dnia co urodzilam ok ale chyba w październiku powinnam też dostać za całość za październik od razu? Czy nie? Czyli powinno byc za miesiąc z góry skoro składam we wrześniu i wyrównane września? Tak? Weź mi napisz ty bardziej obcykana.... Ogólnie biorę żelazo które mi przepisali ale wczoraj rozmawiałam z lekarzem i wizytę kontrola mam 6 października mam do tego czasu zrobić morfologie
I teraz pytanie do was mój syn słabo odbija po mleku! Ba nawet często mu się zdarza nie odbić albo muszę go naprawie długo trzymać a jak się już naje i dopiero po godz potrafi dopiero ulac, czy którejś dziecko też nie chve odbijać po jedzeniu???
AgulaK82
Dziewczyny mam swoją córcie [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7] Julia Weronika ur. 26.09.2018r. O godzinie 6:20 waga 3250 54cm długa [emoji5][emoji5][emoji5]Poród SN [emoji5]Resztę opiszę później bo jestem zmęczona a Księżniczka cycuje
Załączniki
reklama
xnightfall94
Gratulacje serdeczne! :-)Dziewczyny mam swoją córcie [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7] Julia Weronika ur. 26.09.2018r. O godzinie 6:20 waga 3250 54cm długa [emoji5][emoji5][emoji5]Poród SN [emoji5]Resztę opiszę później bo jestem zmęczona a Księżniczka cycuje Zobacz załącznik 901797Zobacz załącznik 901798