reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
StarAnia podeślij jakiś ciekawy link o temacie że nie trzeba stosować diety dla matek karmiących i że można jeść. wszystko i że pokarm nie przenika do mleka matki, bo moja kuzynka rodzi za 5 tyg i ona jeszcze żyje czasami PRL o chciałbym ją uświadomić że nie musi się kataowac
Link do: 26. Odżywianie w czasie karmienia piersią.
Link do: Dieta mamy karmiącej piersią jedz co chcesz – obalamy mity
Link do: Suche suchary, mokra woda, dieta, reżim i niewygoda. Wytrwaj i karm kobieto! „Dieta” w czasie karmienia piersią.
Ja Wam powiem że mój też woli gdy mu cieplej niż chłodniej a ja raczej za zimnym chowem. On lubi być okutany pod warunkiem że nie wkładamy czapki.
Niechcący zacytowałam, nie wiem jak usunąć.
Poleć jej lub kup te ksiazke tej Magdy czy cos...
Zauważyłaś jaka ta książka robi robotę? :D

KINDERBUENO jeszcze nie urodzila?

My dotlenieni, mam nadzieje, że młody padnie w końcu [emoji14] na razie się gapi na książeczkę kontrastowa, więc w sumie też nieźle
Screenshot_2018-09-25-17-50-43-715_com.miui.gallery.jpg
Screenshot_2018-09-25-17-50-26-855_com.miui.gallery.jpg
Screenshot_2018-09-25-17-50-11-437_com.miui.gallery.jpg
IMG_20180925_173329.jpg

Załączniki

• Screenshot_2018-09-25-17-50-43-715_com.miui.gallery.jpg
    Screenshot_2018-09-25-17-50-43-715_com.miui.gallery.jpg
    82,7 KB · Wyświetleń: 441
  • Screenshot_2018-09-25-17-50-26-855_com.miui.gallery.jpg
    Screenshot_2018-09-25-17-50-26-855_com.miui.gallery.jpg
    82,4 KB · Wyświetleń: 436
  • Screenshot_2018-09-25-17-50-11-437_com.miui.gallery.jpg
    Screenshot_2018-09-25-17-50-11-437_com.miui.gallery.jpg
    82,8 KB · Wyświetleń: 433
  • IMG_20180925_173329.jpg
    IMG_20180925_173329.jpg
    68,5 KB · Wyświetleń: 433
Chciałabym.

Wylądowałam na patologii ciąży, jeszcze na dodatek w Gdyni a nie u nas w mieście, bo u nas nie było miejsca... Wody sączą mi się na całego, a gbs dodatni. Już wczoraj zaczęły, ale nie wiedziałam czy to czasami nie mocz. Dzisiaj od rana skrzepy krwi i leje się ze mnie... Jak samo się nie rozkręci to będą wywoływać... Mam rozwarcie, niby coś tam się zmienia ale skurczy nie ma... :(
Trzymam kciuki żeby samo się rozkręciło .

Chciałabym.

Wylądowałam na patologii ciąży, jeszcze na dodatek w Gdyni a nie u nas w mieście, bo u nas nie było miejsca... Wody sączą mi się na całego, a gbs dodatni. Już wczoraj zaczęły, ale nie wiedziałam czy to czasami nie mocz. Dzisiaj od rana skrzepy krwi i leje się ze mnie... Jak samo się nie rozkręci to będą wywoływać... Mam rozwarcie, niby coś tam się zmienia ale skurczy nie ma... :(
Kurcze to już lada moment! Trzymaj się już niedługo zobaczyska swoje dzidzie

Link do: Suche suchary, mokra woda, dieta, reżim i niewygoda. Wytrwaj i karm kobieto! „Dieta” w czasie karmienia piersią.Niechcący zacytowałam, nie wiem jak usunąć.Zauważyłaś jaka ta książka robi robotę? :D

My dotlenieni, mam nadzieje, że młody padnie w końcu [emoji14] na razie się gapi na książeczkę kontrastowa, więc w sumie też nieźleZobacz załącznik 901664Zobacz załącznik 901665Zobacz załącznik 901666Zobacz załącznik 901668
Jej jak on mocno trzyma już główkę .

Link do: Suche suchary, mokra woda, dieta, reżim i niewygoda. Wytrwaj i karm kobieto! „Dieta” w czasie karmienia piersią.Niechcący zacytowałam, nie wiem jak usunąć.Zauważyłaś jaka ta książka robi robotę? :D

My dotlenieni, mam nadzieje, że młody padnie w końcu [emoji14] na razie się gapi na książeczkę kontrastowa, więc w sumie też nieźleZobacz załącznik 901664Zobacz załącznik 901665Zobacz załącznik 901666Zobacz załącznik 901668
Wow ale ladnie głowie podnosi [emoji33] [emoji33] ile tygodni już skończył?

reklama
Kurcze to nie dobrze co mówią lekarze na ta krew ??? A gdzie jesteś w Gdyni ???
Na krew nic, bo widocznie skrzepy pojawiły się w wyniku rozwarcia. Ale przestraszyłam się :( najpierw rano kiedy pojawił się taki malutki skrzep - wtedy pojechaliśmy na IP, zbadali, stwierdzili że w związku z plamieniami i gbs powinnam zostać na obserwacji no ale sorry nie da rady u nich. Zalecają oszczędny tryb życia i czekanie na akcję skurczową. Wróciliśmy do domu, wyszedł jeszcze większy skrzep :/ zadzwoniłam do mojego lekarza prowadzącego, powiedział że powinnam być w szpitalu. Zadzwoniłam do Redłowa i okazało się że mają jedno wolne miejsce. Po chwili pojechaliśmy, udało się załapać. Okazało się że w porannym wypisie nie ma ani słowa o wodach a one naprawdę ostro ciekły... a co by było gdybym dalej czekała? :/

Do góry