Paulamamula
Fanka BB :)
Ja to się nawet nauczyłam jesc lewa ręką jak prawy cyc w obrotachJa jem jedną ręką gdy młody na cycku. Dużo robię ostatnio jedną ręką
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja to się nawet nauczyłam jesc lewa ręką jak prawy cyc w obrotachJa jem jedną ręką gdy młody na cycku. Dużo robię ostatnio jedną ręką
Oj, czego ja już nie robię (Oby do tego czasu samo się zaczęło żeby nie musieli wywoływać
Pogadaj z synem , niech wychodzi a nie
Jakie fajne te buciki [emoji5] chyba Julce też takie kupię [emoji12]
My z dziś.
Któraś pytała o emu. Ja nabyłam w H&M
DokładnieJa to się nawet nauczyłam jesc lewa ręką jak prawy cyc w obrotach
Niestety maz w robocie znikad pomocy.
A ja zamiast zrobic jedzenie rachunki placilam w jedynej wolnej chwili
Gwiazdy
My z dziś.
Któraś pytała o emu. Ja nabyłam w H&M
Ja też takie chce tylko jak z rozmiarem ?? Takie maluchy jaki maja ?? Właśnie znalazłam na stronie hm najmniejszy dostępny 16-17Jakie fajne te buciki [emoji5] chyba Julce też takie kupię [emoji12]
Chciałabym.@RooibosGirl co u Ciebie?, zaczynam podejrzewac porod
Niestety maz w robocie znikad pomocy.
A ja zamiast zrobic jedzenie rachunki placilam w jedynej wolnej chwili
Kurcze to nie dobrze co mówią lekarze na ta krew ??? A gdzie jesteś w Gdyni ???Chciałabym.
Wylądowałam na patologii ciąży, jeszcze na dodatek w Gdyni a nie u nas w mieście, bo u nas nie było miejsca... Wody sączą mi się na całego, a gbs dodatni. Już wczoraj zaczęły, ale nie wiedziałam czy to czasami nie mocz. Dzisiaj od rana skrzepy krwi i leje się ze mnie... Jak samo się nie rozkręci to będą wywoływać... Mam rozwarcie, niby coś tam się zmienia ale skurczy nie ma...