Gratulacje!Jestem mama!!! [emoji7]
reklama
KatarzynaCarmen
Fanka BB :)
Cudownie Gratulacje [emoji7] ten pierwszy płacz jest najpiękniejszy, bo później już nie jest taki piękny heheh [emoji16]Ogólnie skurcze miałam od godziny 18, znośne dlatego nie brałam ich pod uwagę. Ok 21 zaczęły się nasilać, ale ogarnelam chatę, starsza i zrobiłam porządek ze sobą.
Później już nie było tak kolorowo...
Ok godziny 1wszej obudził się stary, kiedy ja męczyłam się w najgorsze... uznał ze jedziemy na IP. Wiec pojechaliśmy
Chodziłam już w skurczach tak silnych, ze ledwo kontaktowałam. Papierologia trwa w nieskończoność...
O godzine 3:00 miałam rozwarcie na 8cm. O 4:20 usłyszałam pierwszy krzyk małej [emoji846]
KatarzynaCarmen
Ja właśnie godzinę temu nakarmilam Natalię i teraz próbuje ja uspać, ale coś jej się nie spieszy chyba nici z mojego spania już[emoji4]
AgulaK82
Jestem mama!!! [emoji7]
Dziewczyny, właśnie doznaje tego pięknego uczucia karmienia piersią!
@d_dream Ty fuksiaro [emoji12] Serdeczne gratulacje [emoji8][emoji8]Ogólnie skurcze miałam od godziny 18, znośne dlatego nie brałam ich pod uwagę. Ok 21 zaczęły się nasilać, ale ogarnelam chatę, starsza i zrobiłam porządek ze sobą.
Później już nie było tak kolorowo...
Ok godziny 1wszej obudził się stary, kiedy ja męczyłam się w najgorsze... uznał ze jedziemy na IP. Wiec pojechaliśmy
Chodziłam już w skurczach tak silnych, ze ledwo kontaktowałam. Papierologia trwa w nieskończoność...
O godzine 3:00 miałam rozwarcie na 8cm. O 4:20 usłyszałam pierwszy krzyk małej [emoji846]
Ja nadal w dwupaku ale w nocy w dole brzucha łapały mnie skurcze lecz poza tym nic mnie więcej nie boli. Czas wstać chłopaków do szkoły szykować. Miłego poranka. Ja jadę po wypis ze szpitala bo nie dają od razu i zabieram teściową ze sobą bo u nas na 2 miesiące zamknęli biedronke i jedziemy do tej miejscowi do Biedronki gdzie leżałam w szpitalu.
D
Deleted member 180961
Gość
Ja mam tak przepelnione cysterny, ze mlody ma problem z cchwyceniem i sie wkurza, musze odciagac troche laktatorem, zeby zaskoczyl, a potem tez przysypia przy cycku. W szpitalu mowili zeby wlasnie smyrac raczki i nozki, nigdy okolice buzki.
Wczoraj tak sie wyspal w ciagu dnia, ze dzisiaj w nocy 2 godziny marudzenia, cycek 5 minut, siku, znowu cycek 5 minut i tak w kolko. Nie chcial za bardzo jesc, a w lozeczku sie wiercil i szukal cycka. Pewnie by zasnal blisko mnie jakbym go wziela do lozka, ale nie potrafie spac z dzieckiem
Dzisiaj ide z nim na pierwszy porzadny spacer, mam nadzieje ze nie bedzie tak wialo jak wczoraj
Gratulacje d_dream, pelnia ksiezyca jest wiec sie posypiecie dziewczyny [emoji1] trzymam kciuki!
Wczoraj tak sie wyspal w ciagu dnia, ze dzisiaj w nocy 2 godziny marudzenia, cycek 5 minut, siku, znowu cycek 5 minut i tak w kolko. Nie chcial za bardzo jesc, a w lozeczku sie wiercil i szukal cycka. Pewnie by zasnal blisko mnie jakbym go wziela do lozka, ale nie potrafie spac z dzieckiem
Dzisiaj ide z nim na pierwszy porzadny spacer, mam nadzieje ze nie bedzie tak wialo jak wczoraj
Gratulacje d_dream, pelnia ksiezyca jest wiec sie posypiecie dziewczyny [emoji1] trzymam kciuki!
D
Deleted member 180961
Gość
Tak w ogole podpowiedzcie, ma byc u mnie dzisiaj 13*C i jakies tam slonce, jak ubiore malemu body z dlugim rekawem, spiochy, na to kombinezonik welurowy z kapturem, czapeczka i do tego kocyk to bedzie ok? Chyba z ubieraniem mlodego mam najwiekszy problem [emoji53]
AgulaK82
@Olka.fasolka myślę że tak będzie ok [emoji106]Tak w ogole podpowiedzcie, ma byc u mnie dzisiaj 13*C i jakies tam slonce, jak ubiore malemu body z dlugim rekawem, spiochy, na to kombinezonik welurowy z kapturem, czapeczka i do tego kocyk to bedzie ok? Chyba z ubieraniem mlodego mam najwiekszy problem [emoji53]
reklama
Paulamamula
Kurcze mała katar dopadl...
Męczy się kruszynka strasznie a do lekarza dopiero na 14
Jak jej moge ulżyć?
Psikam solą morską i ściągam gruszka ale mało daje więc jak y z ust jej wylatuje wydzieliny...
Męczy się kruszynka strasznie a do lekarza dopiero na 14
Jak jej moge ulżyć?
Psikam solą morską i ściągam gruszka ale mało daje więc jak y z ust jej wylatuje wydzieliny...