reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Przystawiam małą do piersi , ale ona za każdym razem mi zasypia. Mamuśki jak sobie radzicie w takiej sytuacji. Cmoka coś sobie ustami , ale wiem ,że nie ciągnie.
Rozbierz do pampersa i wkurzaj ;) smyraj po stopach, dłoniach, brodzie, policzkach. Wilgotna ściereczkę przyłóż do ciałka. Ważne żeby nie było jej za ciepło, bo takie ciepelko sprzyja spaniu ;)

reklama
Dziewczynie co leży ze mną na sali odwołali poród. Jest w terminie dziś i ma balonik jak ja, miałyśmy razem rodzic i powiedzieli jej, że nie będzie bo nie ma miejsc...
jeszcze dziś rano były bo wypisali ponoć 30 kobiet a przed północą już nie ma... rodzą jak szalone babki chyba

Ja leżę i nie mogę zasnąć, położna mi mówi bym spała bo od jutra nie będę ;p

W ogóle jestem tak zestresowana, że jak wieczorem przyszła babka z ktg i taka miła i zagaduje do mnie ja odpowiadam i ona się pyta ,, kogo mamy w środku"? A ja do niej ,, człowieka [emoji87][emoji87][emoji87]"

Skurcze mam tylko jak widzę je na ktg bez sprzętu nie umiem ocenić, zreszta i tak były dość częste ale małe...

Ten balonik mi zaczyna wychodzić, czyli coś tam się rozpycha.
Już niedługo będziesz tułów swoje maleństwo jesteśmy bliżej niż dalej

JA TO JESTEM NIENORMALNA
po pierwsze.
Wczoraj pisałam że Miki skończył 1 msc. Taaa... skończył 4 tygodnie msc skończy 27 i kapnęłam się dopiero o 3 nad ranem!!!
po drugie.
Ciągle zapominam kiedy się urodził i albo muszę zastanowić kiedy albo walę że 28.08.

Serio najwyższa pora przebadać się pod kontem Niemca który ze mną mieszka... szczególnie że w rodzinie Pan Alzheimer już był a kobiety chorują częściej i zazwyczaj po 35 rż...

Ja się próbowałam dobić do fryzjera jakiegoś na malowanie włosów .
Nikt nie miał czasu w tym tygodniu a znów w przyszłym chłopa nie będzie już więc nici z wyjścia.
Więc kupiłam farbę i mi ciotka pofarbowała.
Musi starczyć ;)
Ja nawet nie mam czasu sama sobie pofarbować... a jak mam czas to jestem już taka zmęczona. Wczoraj wszyscy padliśmy przed 21.

Dziewczyny ja też wprowadziła codzienną kąpiel małej zobaczymy czy wpadniemy w rutyne spania , teraz Natalia smacznie śpi i ja też idę spać bo o 12 mam karmienie i mam nadzieję że po tym pośpię chociaż do.5 rano takie moje marzenie [emoji106]
Wrzucę fotkę 10 dni po porodzie i 9 kg mniej jeszcze tylko 6kg i wrócę do swojej wagi .[emoji106] [emoji2] dobrej nocy Zobacz załącznik 901428
No bomba!!

reklama
Do góry