reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Dziewczynie co leży ze mną na sali odwołali poród. Jest w terminie dziś i ma balonik jak ja, miałyśmy razem rodzic i powiedzieli jej, że nie będzie bo nie ma miejsc...
jeszcze dziś rano były bo wypisali ponoć 30 kobiet a przed północą już nie ma... rodzą jak szalone babki chyba

Ja leżę i nie mogę zasnąć, położna mi mówi bym spała bo od jutra nie będę ;p

W ogóle jestem tak zestresowana, że jak wieczorem przyszła babka z ktg i taka miła i zagaduje do mnie ja odpowiadam i ona się pyta ,, kogo mamy w środku"? A ja do niej ,, człowieka [emoji87][emoji87][emoji87]"

Skurcze mam tylko jak widzę je na ktg bez sprzętu nie umiem ocenić, zreszta i tak były dość częste ale małe...

Ten balonik mi zaczyna wychodzić, czyli coś tam się rozpycha.

reklama
Dziewczynie co leży ze mną na sali odwołali poród. Jest w terminie dziś i ma balonik jak ja, miałyśmy razem rodzic i powiedzieli jej, że nie będzie bo nie ma miejsc...
jeszcze dziś rano były bo wypisali ponoć 30 kobiet a przed północą już nie ma... rodzą jak szalone babki chyba

W ogóle jestem tak zestresowana, że jak wieczorem przyszła babka z ktg i taka miła i zagaduje do mnie ja odpowiadam i ona się pyta ,, kogo mamy w środku"? A ja do niej ,, człowieka [emoji87][emoji87][emoji87]"

Skurcze mam tylko jak widzę je na ktg bez sprzętu nie umiem ocenić, zreszta i tak były dość częste ale małe...

To co teraz wyciągną jej ten balonik i do domu, czy jak ?:D

Masakra...i co odsyłają ja do domu ?
Ile tam u Cb w szpitalu masz sal do rodzenia?
Nie dość że się człowiek porodem stresuje to jeszcze tym że miejsc może braknac masakra...

Masakra...i co odsyłają ja do domu ?
Ile tam u Cb w szpitalu masz sal do rodzenia?
Nie dość że się człowiek porodem stresuje to jeszcze tym że miejsc może braknac masakra...

Nie wiem ile jest sal bo to na gorze jest. Ja narazie jestem na patologii a tu jest coś ponad 10 sal po 2-3 osoby.

Dziś ja o 12:00 byłam ostatnia przyjętą na patologie, po mnie już odsyłali dziewczyny mówiąc wprost, że nie ma miejsc

@KatarzynaCarmen - jesteś pewna, że w ciąży byłaś i dziecko rodziłaś?:p
Tak mam tego dowód [emoji12]
20180909_103418.jpg

Załączniki

• 20180909_103418.jpg
    20180909_103418.jpg
    47,9 KB · Wyświetleń: 366
Przystawiam małą do piersi , ale ona za każdym razem mi zasypia. Mamuśki jak sobie radzicie w takiej sytuacji. Cmoka coś sobie ustami , ale wiem ,że nie ciągnie.

reklama
Do góry