KINDERBUENOO88
Fanka BB :)
Dziewczynie co leży ze mną na sali odwołali poród. Jest w terminie dziś i ma balonik jak ja, miałyśmy razem rodzic i powiedzieli jej, że nie będzie bo nie ma miejsc...
jeszcze dziś rano były bo wypisali ponoć 30 kobiet a przed północą już nie ma... rodzą jak szalone babki chyba
Ja leżę i nie mogę zasnąć, położna mi mówi bym spała bo od jutra nie będę ;p
W ogóle jestem tak zestresowana, że jak wieczorem przyszła babka z ktg i taka miła i zagaduje do mnie ja odpowiadam i ona się pyta ,, kogo mamy w środku"? A ja do niej ,, człowieka [emoji87][emoji87][emoji87]"
Skurcze mam tylko jak widzę je na ktg bez sprzętu nie umiem ocenić, zreszta i tak były dość częste ale małe...
Ten balonik mi zaczyna wychodzić, czyli coś tam się rozpycha.
jeszcze dziś rano były bo wypisali ponoć 30 kobiet a przed północą już nie ma... rodzą jak szalone babki chyba
Ja leżę i nie mogę zasnąć, położna mi mówi bym spała bo od jutra nie będę ;p
W ogóle jestem tak zestresowana, że jak wieczorem przyszła babka z ktg i taka miła i zagaduje do mnie ja odpowiadam i ona się pyta ,, kogo mamy w środku"? A ja do niej ,, człowieka [emoji87][emoji87][emoji87]"
Skurcze mam tylko jak widzę je na ktg bez sprzętu nie umiem ocenić, zreszta i tak były dość częste ale małe...
Ten balonik mi zaczyna wychodzić, czyli coś tam się rozpycha.