reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

Aaaa zdjęcie miało być :p
IMG_20180924_100624.jpg
IMG_20180924_100656.jpg

Załączniki

• IMG_20180924_100624.jpg
    IMG_20180924_100624.jpg
    58,6 KB · Wyświetleń: 341
  • IMG_20180924_100656.jpg
    IMG_20180924_100656.jpg
    70,9 KB · Wyświetleń: 344
reklama
Ja to nie wiem co wy z tym brzusiem macie... U nas młody przy kupie czy pierdzie się spina w indianina ale to z wysiłku jaki wkłada w tę czynność nie z bólu...

Ja tez nie wiem. Nie mam zielonego pojęcia. Już nawet baczki sobie radzi sam ładnie a boli go dalej widać bo się spina, non stop cyc , nie poleży chwili spokojnie. W sobotę był spokój. Całkiem inne dziecko.

Ale byłaś w szpitalu lub u lekarza wcześniej? Dawali Ci takie zalecenia by zjawić się szybciej w szpitalu ?
Z cukrzycą podobno nie czekają po terminie i lekarz mówił o wcześniejszym przyjęciu ale na ostatniej wizycie było ok więc skierowanie po terminie. Właśnie jestem w trakcie przyjmowania na oddział.. Ehhh

My po wizycie u położonej, przez tydzień tylko 50g przybrał na cycku :( on ciągle wisi na cycku ale usypia przy tym.... kurde nie wiem co robić. Kazała częściej karmić , ale ja cały dzień tylko siedzę i karmię... :( w piątek ważenie kolejne. Kinderbueno daj znać jak po usg.

My po wizycie u położonej, przez tydzień tylko 50g przybrał na cycku :( on ciągle wisi na cycku ale usypia przy tym.... kurde nie wiem co robić. Kazała częściej karmić , ale ja cały dzień tylko siedzę i karmię... :( w piątek ważenie kolejne. Kinderbueno daj znać jak po usg.
Wazony na tej samej wadze (w sensie to samo urządzenie), bez ubrań, pieluchy, po jedzeniu, o tej samej porze dnia?

reklama
Za mna tez ciezka noc. Mlody nie wiedzial czego chce- pare minut ssania i spanko, ale tylko przytulony do cyca. Cyc- prutulanka i zabawka. Po odlozeniu po 5-10 minutach marudzenie i tak do rana. Nieprzytomna jestem...:(

To chyba ta pogoda nam tak wplywa na dzieciaki, bo u mnie to bylo wczoraj, cala noc i dzien marudzenia

Do góry