D
reklama
kasiaczek89pl
Fanka BB :)
Ja to nie wiem co wy z tym brzusiem macie... U nas młody przy kupie czy pierdzie się spina w indianina ale to z wysiłku jaki wkłada w tę czynność nie z bólu...
Ja tez nie wiem. Nie mam zielonego pojęcia. Już nawet baczki sobie radzi sam ładnie a boli go dalej widać bo się spina, non stop cyc , nie poleży chwili spokojnie. W sobotę był spokój. Całkiem inne dziecko.
kasiaczek89pl
A z jakich sklepów macie te tygryski i batmany ?
Smyk. Na stronie masz promocje i tam są teraz tygrysy i batmany w dobrej cenie. Ja biorę 56 dopiero bo moim zdaniem są większe. Mając 52 cm młody nosił smykowe 44 zamiast 50.
Ty to ja wiem! On imprez potrzebuje! Pierdzielbij muze na fullJa tez nie wiem. Nie mam zielonego pojęcia. Już nawet baczki sobie radzi sam ładnie a boli go dalej widać bo się spina, non stop cyc , nie poleży chwili spokojnie. W sobotę był spokój. Całkiem inne dziecko.
18grudzien
A ja jak byłam w szpitalu nagrałam cały tydzień seriale i teraz nadrabiam i oglądam mały śpi narazie wszystko ogarnięte
18grudzien
A co mu dawałas do tej pory? Jakie krople?Ja tez nie wiem. Nie mam zielonego pojęcia. Już nawet baczki sobie radzi sam ładnie a boli go dalej widać bo się spina, non stop cyc , nie poleży chwili spokojnie. W sobotę był spokój. Całkiem inne dziecko.
AniaMamax3❤❤❤
Z cukrzycą podobno nie czekają po terminie i lekarz mówił o wcześniejszym przyjęciu ale na ostatniej wizycie było ok więc skierowanie po terminie. Właśnie jestem w trakcie przyjmowania na oddział.. EhhhAle byłaś w szpitalu lub u lekarza wcześniej? Dawali Ci takie zalecenia by zjawić się szybciej w szpitalu ?
oluchapoducha
My po wizycie u położonej, przez tydzień tylko 50g przybrał na cycku on ciągle wisi na cycku ale usypia przy tym.... kurde nie wiem co robić. Kazała częściej karmić , ale ja cały dzień tylko siedzę i karmię... w piątek ważenie kolejne. Kinderbueno daj znać jak po usg.
D
Deleted member 178444
Gość
Wazony na tej samej wadze (w sensie to samo urządzenie), bez ubrań, pieluchy, po jedzeniu, o tej samej porze dnia?My po wizycie u położonej, przez tydzień tylko 50g przybrał na cycku on ciągle wisi na cycku ale usypia przy tym.... kurde nie wiem co robić. Kazała częściej karmić , ale ja cały dzień tylko siedzę i karmię... w piątek ważenie kolejne. Kinderbueno daj znać jak po usg.
reklama
D
Deleted member 180961
Gość
Za mna tez ciezka noc. Mlody nie wiedzial czego chce- pare minut ssania i spanko, ale tylko przytulony do cyca. Cyc- prutulanka i zabawka. Po odlozeniu po 5-10 minutach marudzenie i tak do rana. Nieprzytomna jestem...
To chyba ta pogoda nam tak wplywa na dzieciaki, bo u mnie to bylo wczoraj, cala noc i dzien marudzenia