Sama przyszła sama pójdzie. Kwestia niedojrzałej jeszcze przepony. Z czasem będzie jak u dorosłego rzadziej...Śmieszna jest ta czkawką właśnie moja ja ma teraz , a kiedy ona minie ? Mi tak szkoda jej jest jak tak czka
reklama
Do 3 lat mogą nawet cycki produkować coś tam... a ty dopiero co jesteś po porodzie...AniaStar potrzebuje rady!!!! W szpitalu wzięłam 3 tabletki tego bromergon i jak wróciłam w czwartek do domu to już nie biorę, ani razu nie przyłożyłam do piersi i pije szałwie dość dużo jutro mały ma mieć tydzień a ja dziś zauważyłam że lekko cycki po bokach mnie bolą i pytanie czy to możliwe że po takim czasie od porodu może teraz zbierać się tam mleko? Jeśli będzie się zbierać to co mam cycki masować? Bo tych tabletek nie chve brać od nowa
KatarzynaCarmen
Fanka BB :)
Twarde miejsca rozmasuj, pilnuj żeby twarde miejsca się nie robiły,AniaStar potrzebuje rady!!!! W szpitalu wzięłam 3 tabletki tego bromergon i jak wróciłam w czwartek do domu to już nie biorę, ani razu nie przyłożyłam do piersi i pije szałwie dość dużo jutro mały ma mieć tydzień a ja dziś zauważyłam że lekko cycki po bokach mnie bolą i pytanie czy to możliwe że po takim czasie od porodu może teraz zbierać się tam mleko? Jeśli będzie się zbierać to co mam cycki masować? Bo tych tabletek nie chve brać od nowa
KatarzynaCarmen
Okłady z połamanej białej kapusty robAniaStar potrzebuje rady!!!! W szpitalu wzięłam 3 tabletki tego bromergon i jak wróciłam w czwartek do domu to już nie biorę, ani razu nie przyłożyłam do piersi i pije szałwie dość dużo jutro mały ma mieć tydzień a ja dziś zauważyłam że lekko cycki po bokach mnie bolą i pytanie czy to możliwe że po takim czasie od porodu może teraz zbierać się tam mleko? Jeśli będzie się zbierać to co mam cycki masować? Bo tych tabletek nie chve brać od nowa
Ja o 5 bo tak mamy poranne karmienie. O 6:00 budzę Bartka bo on rano musi dupkę w wannie pomoczyć. Robię śniadania. Budzę Kacpra. Make-up. Ubieranie. Cyc. 7:20 z Kacprem wychodzimy. 7:30 Bartek wychodzi.Juz siebie wiidze ale bym klnela policz.do 10 i sie uspokoj bo nerwy nic nie dadza...ehhhh......ja wstaje.przed 6 ...zeby ogarnac kawka sniadania.dobrze.ze mezus.po bulki pojedzie a dziadek mlodego zawozi do zerowki a starszaka ja...mala dzis pospala za to.wczoraj dokazywala spala 5 min...spaceru zero bo ryk...
Na szczescie mlodzi jada.w.srode na.wakaje.na.tydzien.to bedziemy same.
Kupiłam ale z Kacprem mi się one nie sprawdziły....To faktycznie wszystko od rana pod górkę . A co do siuśków to są takie specjalne woreczki w aptece , my łapaliśmy w piątek rano i udało się bez problemu
Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
Mnie wlasnie wyjscia stresuja ciezko mi wyjsc.jak mloda.jest.na full na.jedzona ...ostatnio dawala czadu rowno w.sklepie i zakupy o kant.dupy polowy zapomnialamNo bo trudno tak z wózkiem... ty masz tyle wygody że butle dasz a ja szukam miejscówki do cycania jak młody już na głodzie...
Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
No to dobry plan u mnie minus taki ze.jak mloda.sie naje.to musi zasnac inaczej jak odloze.placze...i potem jak juz zasnie.biegam po chacie albo ryczaca lezy i musze wyprawic mlodychJa o 5 bo tak mamy poranne karmienie. O 6:00 budzę Bartka bo on rano musi dupkę w wannie pomoczyć. Robię śniadania. Budzę Kacpra. Make-up. Ubieranie. Cyc. 7:20 z Kacprem wychodzimy. 7:30 Bartek wychodzi.
Ja staram się nie wpadać w histerię jak młody robi cyrk ale często to trudne do opanowania i paniczne rozbiegane spojrzenie gdzie dobra miejscówka do karmienia i czy lub ile mam na to czasuNo to dobry plan u mnie minus taki ze.jak mloda.sie naje.to musi zasnac inaczej jak odloze.placze...i potem jak juz zasnie.biegam po chacie albo ryczaca lezy i musze wyprawic mlodych
reklama
Adell1994
@KINDERBUENOO88 I jak udało się dojechać ? Przyjmą Cię na odział ?