reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
AniaStar potrzebuje rady!!!! W szpitalu wzięłam 3 tabletki tego bromergon i jak wróciłam w czwartek do domu to już nie biorę, ani razu nie przyłożyłam do piersi i pije szałwie dość dużo jutro mały ma mieć tydzień a ja dziś zauważyłam że lekko cycki po bokach mnie bolą i pytanie czy to możliwe że po takim czasie od porodu może teraz zbierać się tam mleko? Jeśli będzie się zbierać to co mam cycki masować? Bo tych tabletek nie chve brać od nowa
Do 3 lat mogą nawet cycki produkować coś tam... a ty dopiero co jesteś po porodzie...

AniaStar potrzebuje rady!!!! W szpitalu wzięłam 3 tabletki tego bromergon i jak wróciłam w czwartek do domu to już nie biorę, ani razu nie przyłożyłam do piersi i pije szałwie dość dużo jutro mały ma mieć tydzień a ja dziś zauważyłam że lekko cycki po bokach mnie bolą i pytanie czy to możliwe że po takim czasie od porodu może teraz zbierać się tam mleko? Jeśli będzie się zbierać to co mam cycki masować? Bo tych tabletek nie chve brać od nowa
Twarde miejsca rozmasuj, pilnuj żeby twarde miejsca się nie robiły,

Okłady z połamanej białej kapusty rob

Juz siebie wiidze ale bym klnela policz.do 10 i sie uspokoj bo nerwy nic nie dadza...ehhhh......ja wstaje.przed 6 ...zeby ogarnac kawka sniadania.dobrze.ze mezus.po bulki pojedzie a dziadek mlodego zawozi do zerowki a starszaka ja...mala dzis pospala za to.wczoraj dokazywala spala 5 min...spaceru zero bo ryk...
Na szczescie mlodzi jada.w.srode na.wakaje.na.tydzien.to bedziemy same.
Ja o 5 bo tak mamy poranne karmienie. O 6:00 budzę Bartka bo on rano musi dupkę w wannie pomoczyć. Robię śniadania. Budzę Kacpra. Make-up. Ubieranie. Cyc. 7:20 z Kacprem wychodzimy. 7:30 Bartek wychodzi.

Ja o 5 bo tak mamy poranne karmienie. O 6:00 budzę Bartka bo on rano musi dupkę w wannie pomoczyć. Robię śniadania. Budzę Kacpra. Make-up. Ubieranie. Cyc. 7:20 z Kacprem wychodzimy. 7:30 Bartek wychodzi.
No to dobry plan u mnie minus taki ze.jak mloda.sie naje.to musi zasnac inaczej jak odloze.placze...i potem jak juz zasnie.biegam po chacie albo ryczaca lezy i musze wyprawic mlodych

No to dobry plan u mnie minus taki ze.jak mloda.sie naje.to musi zasnac inaczej jak odloze.placze...i potem jak juz zasnie.biegam po chacie albo ryczaca lezy i musze wyprawic mlodych
Ja staram się nie wpadać w histerię jak młody robi cyrk ale często to trudne do opanowania i paniczne rozbiegane spojrzenie gdzie dobra miejscówka do karmienia i czy lub ile mam na to czasu ;)

reklama
Do góry