reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrześniowe mamy 2018

Ja po usg...
Tydzień temu mały ważył 3869 a dziś już 3200 g i ponoć mieści się w marginesie błędu, już sama nie wiem co mam myśleć.
Dodatkowo mam zmniejszona ilość płynu owodniowego wiec bardzo ciekawi mnie jak to załatwią..

reklama
Ja po usg...
Tydzień temu mały ważył 3869 a dziś już 3200 g i ponoć mieści się w marginesie błędu, już sama nie wiem co mam myśleć.
Dodatkowo mam zmniejszona ilość płynu owodniowego wiec bardzo ciekawi mnie jak to załatwią..
Daj spokój temu usg :D chyba teraz margines błędu 400g , ale to tylko urządzenie :/ jakoś sobie z Tobą poradzą , oby w ogole zaczęli coś robić :)
Ja jeszcze w łóżku...ale pora wstać , psa wyprowadzić , drugiego u mamy tez, posprzątać, pomidorówkę ogarnąć. Dzisiaj niby 24, moja data ze snu haha a cisza totalna, więc już straciłam nadzieję :(
Ciekawe kiedy tygrysek i Batman dojdą :D

Daj spokój temu usg :D chyba teraz margines błędu 400g , ale to tylko urządzenie :/ jakoś sobie z Tobą poradzą , oby w ogole zaczęli coś robić :)
Ja jeszcze w łóżku...ale pora wstać , psa wyprowadzić , drugiego u mamy tez, posprzątać, pomidorówkę ogarnąć. Dzisiaj niby 24, moja data ze snu haha a cisza totalna, więc już straciłam nadzieję :(
Ciekawe kiedy tygrysek i Batman dojdą :D

No niby wiem o tym błędzie ale 3200 to mój ważył 28.08 i teraz miesiąc później wychodzi, że tak samo..
Ludziów jak mrówków na tej IP- jesienne szaleństwo :)

Ja po usg...
Bo już w tak zaawansowanej ciąży nie ma dokładnych wymiarów , mam nadzieję że coś się ruszy [emoji110]

No niby wiem o tym błędzie ale 3200 to mój ważył 28.08 i teraz miesiąc później wychodzi, że tak samo..
U mnie na każdym. Jakieś 2 tyg do tyłu na ostatniej wizycie 2800-3400 ciekawe ile faktycznie wyjdzie... Chyba tu zakwitne... Ciągle czekam na lekarza masakra jakaś

u mnie bylo 4200 na koniec sierpnia i 17.09 tez bylo 4200. lekarz mówił że główkę ma krzywo dlatego wynik moze byc sfałszowany. Więc nie kieruj się tak tymi pomiarami bo to zależy kto mierzy jak i na czym - no i czy dzidzia da się wymierzyć. teraz wazne sa przepływy, ilosc plynu i lozysko czy nie starzeje sie. sama ide w środę na badanie do szpitala bo moj dr chce jeszcze raz spojrzeć czy mały urósł czy stoi.

Dostaliśmy od BB i BD z zaskoczenia:
20180924_114859.jpg

Załączniki

• 20180924_114859.jpg
    20180924_114859.jpg
    631,5 KB · Wyświetleń: 345
reklama
Do góry