Słodziak ❤❤❤ tez mam takiego pajacyka - ze smykaA no i z tego wszystkiego nie napisałam
Mam już 1 miesiąc
Zobacz załącznik 901137
Podobne tematy
- guest-1675184289
- Wrześniowe mamy 2023
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Słodziak ❤❤❤ tez mam takiego pajacyka - ze smykaA no i z tego wszystkiego nie napisałam
Mam już 1 miesiąc
Zobacz załącznik 901137
Ręka na cycu cobyś się nie oddaliłaAaaa zdjęcie miało być Zobacz załącznik 901193Zobacz załącznik 901201
Mam nadzieję że nie będziesz musiała tam siedzieć pół dnia i czekać. Dawaj znać co i jakDojechałam i czekam...
Przeszłam na etap dalej niż ostatnio bo wysłali mnie na usg ale niestety lekarz poszedł na cesarskie cięcie i czekam, a wcale nie jestem jedyna oczekująca
Jak pilnuje zebys nie zabrałaAaaa zdjęcie miało być Zobacz załącznik 901193Zobacz załącznik 901201
Super [emoji6] Ile Ula tygodni skończyła? Moja dzisiaj wazyla 3460g od wagi urodzinowej 60g , mała dzisiaj skończyła 11 dni a w 3 dobie wazyla 3275g także już jest ponad wagę urodzinową [emoji106]Była położna.
Ula od wagi wyjściowej w szpitalu przybrała 550g.
Ja mam dziś po 13 pierwszą kontrolę u lekarza zobaczymy ile moja mała księżniczka przytyła i urosła ..Była położna.
Ula od wagi wyjściowej w szpitalu przybrała 550g.
Z cukrzycą podobno nie czekają po terminie i lekarz mówił o wcześniejszym przyjęciu ale na ostatniej wizycie było ok więc skierowanie po terminie. Właśnie jestem w trakcie przyjmowania na oddział.. Ehhh