kasiaczek89pl
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zobacz załącznik 900537 Dzien dobry w sobotę [emoji846]
Co to za aplikacja?? WZobacz załącznik 900537 Dzien dobry w sobotę [emoji846]
PREGLIFE [emoji5]Co to za aplikacja?? W
Ja początkowo też ubierałam cieplej bo taki kurczak szybko się wychładzał. O tygrysie dziś zapomniałam... ubrałam welurowe śpiochy. Bawełnianą czapeczkę. Okutałam kocykiem i rożkiem. Było git. Mi za to uszy przewiało na przestrzał chyba jakie opaski na takie wiatry muszę zakupić...Sama sie zastanawiam. Ja nie mam cieplego kombinezonu to chyba zaloze tygrysa na zwykly pajac, czapeczke i przykryje kocykiem. Moj Leo jeszcze chudziutki to musze go bardziej otulac - moja obserwacja i zalecenie lekarza.
A mi chyba czop odchodzi z krwią [emoji16] Jeszcze żyje nadzieją że jednak wyjdę z stąd rozładowana [emoji16][emoji16][emoji16][emoji16] wiem, wiem to też może potrwać kilka dni a może i nie...
Kilka dni ale też może kilka godzin i tego życzęA mi chyba czop odchodzi z krwią [emoji16] Jeszcze żyje nadzieją że jednak wyjdę z stąd rozładowana [emoji16][emoji16][emoji16][emoji16] wiem, wiem to też może potrwać kilka dni a może i nie...
No ostatnio właśnie cicho było, skurczybyki pojedyncze. Jedynie to tętno w środę wysokie no ale dziś już to jest pewny objaw.Wyjdziesz na bank z dzieckiem
Codziennie masz jakiś objaw także bliżej niż dalej