reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

IMG_1256.JPG

Załączniki

• IMG_1256.JPG
    IMG_1256.JPG
    86,5 KB · Wyświetleń: 404
reklama
Zobacz załącznik 900537 Dzien dobry w sobotę [emoji846]

U mnie ledwie:
share.png

I jeszcze na dodatek apka wylicza mi termin na dzień wczesniej niż ginekolog...
Kurde, serio, dziewczyny, już mi się nie chce chodzić z brzuszkiem.
Na dworze zimno, nie wiadomo w co się ubrać, dziś zaproponowałam S. że pojadę z nim na zakupy, bo jak on robi to zawsze kupi czegoś z mało, albo nie takie jak ja chce, ale nie, ja już mam zakaz jeżdżenia na zakupy, bo przecież ledwie chodzę :/
Zdecydowanie dzisiaj mam jakiś kryzys.

D_dream, skoro u mnie jest taki nastrój to ja wolę nie wiedzieć co się dzieje u Ciebie w głowie

Załączniki

• share.png
    share.png
    23,2 KB · Wyświetleń: 418
Sama sie zastanawiam. Ja nie mam cieplego kombinezonu to chyba zaloze tygrysa na zwykly pajac, czapeczke i przykryje kocykiem. Moj Leo jeszcze chudziutki to musze go bardziej otulac - moja obserwacja i zalecenie lekarza.
Ja początkowo też ubierałam cieplej bo taki kurczak szybko się wychładzał. O tygrysie dziś zapomniałam... ubrałam welurowe śpiochy. Bawełnianą czapeczkę. Okutałam kocykiem i rożkiem. Było git. Mi za to uszy przewiało na przestrzał chyba jakie opaski na takie wiatry muszę zakupić...

reklama
Do góry