reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

Hej, witam się tydzień przed terminem, coraz bardziej w oczekiwaniu i tracąc nadzieję, że kiedykolwiek urodzę :D
Miałam dziwny sen...śniła mi się moja zmarła 2 lata temu babcia, chyba pierwszy raz , i ona miała 24 września urodziny , i tak sobie pomyślałam, że to może jakiś znak?:) już wszędzie szukam oznak porodu haha 25 września pełnia

reklama
Dzien dobry! Ja tez mialam dzisiaj nocny maraton, chyba od 2 do 4, albo 5. Byla noc i ciemno;). Potem wzielam malego do lozka, dalam cyca i zasnelam. Mialam tak nie robic, ale jestem nieprzytomna ze zmeczenia. Ze zmeczenia tez chodze spac o 23, albo i wczesniej (od liceum nie spie od 24, 1). Raz mialam taka akcje jak @Bajdelka35 "gdzie jest moje dziecko" - bylam przekonana, ze maz spi na nim, ale na szczescie bylo w swoim koszu ;).
@kasiaczek89pl - rozumiem Twoje dobre samopoczucie, bo ja tez wole juz dziecko po tej stronie i zle wspominam ciaze. Moze nie mam takiego przyplywu energii, ale czuje, ze odzyskalam swoje cialo (oczywiscie blizna po cc i piersi dokuczaja) - moge chodzic w normalnym tempie, zgic sie, wyciagnac w lozku, przytulic do meza przez sen bez udzialu poduszwk ciazowych i bez jeku :).

Dzien dobry! Ja tez mialam dzisiaj nocny maraton, chyba od 2 do 4, albo 5. Byla noc i ciemno;). Potem wzielam malego do lozka, dalam cyca i zasnelam. Mialam tak nie robic, ale jestem nieprzytomna ze zmeczenia. Ze zmeczenia tez chodze spac o 23, albo i wczesniej (od liceum nie spie od 24, 1). Raz mialam taka akcje jak @Bajdelka35 "gdzie jest moje dziecko" - bylam przekonana, ze maz spi na nim, ale na szczescie bylo w swoim koszu ;).
@kasiaczek89pl - rozumiem Twoje dobre samopoczucie, bo ja tez wole juz dziecko po tej stronie i zle wspominam ciaze. Moze nie mam takiego przyplywu energii, ale czuje, ze odzyskalam swoje cialo (oczywiscie blizna po cc i piersi dokuczaja) - moge chodzic w normalnym tempie, zgic sie, wyciagnac w lozku, przytulic do meza przez sen bez udzialu poduszwk ciazowych i bez jeku :).
To ja chodzę spać o 21 :D

Jak ubrać smroda na dwór dziś. Pajac cienki i smykowy kombinezon ten Nasz czy ciepły pajac i rożek? Jest zimno i wietrznie.
Sama sie zastanawiam. Ja nie mam cieplego kombinezonu to chyba zaloze tygrysa na zwykly pajac, czapeczke i przykryje kocykiem. Moj Leo jeszcze chudziutki to musze go bardziej otulac - moja obserwacja i zalecenie lekarza.

Hej, witam się tydzień przed terminem, coraz bardziej w oczekiwaniu i tracąc nadzieję, że kiedykolwiek urodzę :D
Miałam dziwny sen...śniła mi się moja zmarła 2 lata temu babcia, chyba pierwszy raz , i ona miała 24 września urodziny , i tak sobie pomyślałam, że to może jakiś znak?:) już wszędzie szukam oznak porodu haha 25 września pełnia
Może to faktycznie znak :) szykuj się :D

:)
Zapomnialam dodac, ze jesli maly zasnie ok 7 lub 8 to jeszcze potrafie z nim dospac do 9.30-10 :). Nie spie za to w dzien.
A to ja jak on się obudzi koło 7 to już zazwyczaj nie śpię . Dzisiaj wyjątkowo wzięłam go do nas do łóżka i spaliśmy prawie do 10 :)
Mały chyba odsypia swój kryzys gdzie przez 3 dni prawie nie spał

Ja jeszcze jęczę bo cycki ;) nie czuje się idealnie ale dużo lepiej już

reklama
Do góry