reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

Ja chłopców chrzciłam gdy mieli 2 miesiące, teraz nie wiem, problem w tym mam że nie wiem kogo za chrzestny wziąć [emoji30] w przyszłym roku w maju mam też komunię u młodszego syna może to jakoś połącze. Tylko muszę się jeszcze dowiedzieć czy w kościele będzie to możliwe.
Ja chrzestnych też nie mam...

reklama
U mnie też problem kogo za chrzestny wziąć...
Ale w planie też albo na Mikołaja jakoś albo na Świeta.

Matko...dziś spotkałam jakaś nawiedzona babę ktora towarzyszyła mi do rynku ( z 30min) i ani myślała mnie opuścić. Cała ą droge gadała o numerologii. Wyciągnęła ode mnie datę małej i cały czas gadała o szczęśliwej 11stce cokolwiek to znaczy...i ani jej się przerwać nie dało... Masakra
Później przeszła nawet na numerologię Szpaka...:errr:

No to ja się wyłamuje bo u mnie chrzciny planowane za dwa tyg o ile ksiądz będzie miał wtedy wenę. Bo ja w sobotę potrzebuje. Jeśli nie to byle w październiku. Straszę chrzcilam w Wielkanoc. Miały po 4 mc. To jest mordęga takiego kłócą trzymać. Mniej śpi wiec w kościele zrzędzi potem na imprezie zamiast w kołysce to na rękach ... stad decyzja o chrzcie wcześniej.

No to ja się wyłamuje bo u mnie chrzciny planowane za dwa tyg o ile ksiądz będzie miał wtedy wenę. Bo ja w sobotę potrzebuje. Jeśli nie to byle w październiku. Straszę chrzcilam w Wielkanoc. Miały po 4 mc. To jest mordęga takiego kłócą trzymać. Mniej śpi wiec w kościele zrzędzi potem na imprezie zamiast w kołysce to na rękach ... stad decyzja o chrzcie wcześniej.
Mój już teraz kloc i nie sypia tylko marudzi [emoji14] :D

To moje maleństwo skończyło 1tydzien i 1dzien, [emoji33] [emoji307]
20180920_072500.jpg

Załączniki

• 20180920_072500.jpg
    20180920_072500.jpg
    69,4 KB · Wyświetleń: 2 007
reklama
Teraz podaje 80ml 8 dzień dzisiaj. Mała domaga się jedzenia A Ty ile podajesz ?
Kurde no ja właśnie chyba za mało bo dziś 4 dzień i dawałam mu od rana 30ml i taki rozdarty i pcha ręce i smoka nie może załapać itp szuka i szuka ale bałam się ku zwiększyć aby brzuch nie bolał jeszcze wczoraj w szpitalu dostawał 20ml ale dziś na wieczór zrobilam mu 60ml i wszystko wyciągnął i nawet jeszcze ciągnal i poczytałem w necie że właśnie na 4 dzień to około 60ml trzeba juz podawać zobaczymy jaka nocka bo jak zjadł to wkoncu zasnął jak kamień spokojny

Do góry