Ja chrzestnych też nie mam...Ja chłopców chrzciłam gdy mieli 2 miesiące, teraz nie wiem, problem w tym mam że nie wiem kogo za chrzestny wziąć [emoji30] w przyszłym roku w maju mam też komunię u młodszego syna może to jakoś połącze. Tylko muszę się jeszcze dowiedzieć czy w kościele będzie to możliwe.
reklama
Paulamamula
Fanka BB :)
U mnie też problem kogo za chrzestny wziąć...
Ale w planie też albo na Mikołaja jakoś albo na Świeta.
Matko...dziś spotkałam jakaś nawiedzona babę ktora towarzyszyła mi do rynku ( z 30min) i ani myślała mnie opuścić. Cała ą droge gadała o numerologii. Wyciągnęła ode mnie datę małej i cały czas gadała o szczęśliwej 11stce cokolwiek to znaczy...i ani jej się przerwać nie dało... Masakra
Później przeszła nawet na numerologię Szpaka...
Ale w planie też albo na Mikołaja jakoś albo na Świeta.
Matko...dziś spotkałam jakaś nawiedzona babę ktora towarzyszyła mi do rynku ( z 30min) i ani myślała mnie opuścić. Cała ą droge gadała o numerologii. Wyciągnęła ode mnie datę małej i cały czas gadała o szczęśliwej 11stce cokolwiek to znaczy...i ani jej się przerwać nie dało... Masakra
Później przeszła nawet na numerologię Szpaka...
kasiaczek89pl
No to ja się wyłamuje bo u mnie chrzciny planowane za dwa tyg o ile ksiądz będzie miał wtedy wenę. Bo ja w sobotę potrzebuje. Jeśli nie to byle w październiku. Straszę chrzcilam w Wielkanoc. Miały po 4 mc. To jest mordęga takiego kłócą trzymać. Mniej śpi wiec w kościele zrzędzi potem na imprezie zamiast w kołysce to na rękach ... stad decyzja o chrzcie wcześniej.
Adell1994
My planujemy między świętami ,a nowym rokiem ale też bez wynajmowania sali .Dziewczyny, myślałyście już, kiedy chcecie chrzcić dziecko? My chcieliśmy na święta, ale P mówi (i chyba słusznie), że mogą zdzierać za salę w tym okresie i że lepiej na Trzech Króli. Nie wiem, co o tym myśleć..
D
Deleted member 178444
Gość
Mój już teraz kloc i nie sypia tylko marudzi [emoji14]No to ja się wyłamuje bo u mnie chrzciny planowane za dwa tyg o ile ksiądz będzie miał wtedy wenę. Bo ja w sobotę potrzebuje. Jeśli nie to byle w październiku. Straszę chrzcilam w Wielkanoc. Miały po 4 mc. To jest mordęga takiego kłócą trzymać. Mniej śpi wiec w kościele zrzędzi potem na imprezie zamiast w kołysce to na rękach ... stad decyzja o chrzcie wcześniej.
KatarzynaCarmen
My za rok, lipiec /sierpień. Starszaka tez tak chrzcilismy, mial 8 mcDziewczyny, myślałyście już, kiedy chcecie chrzcić dziecko? My chcieliśmy na święta, ale P mówi (i chyba słusznie), że mogą zdzierać za salę w tym okresie i że lepiej na Trzech Króli. Nie wiem, co o tym myśleć..
18grudzien
AgulaK82
@KatarzynaCarmen i @Bajdelka35 słodkie te Wasze maluchy [emoji7]
Tak jedne skończyły tydzień, dwa a jedne zaraz miesiąc skończą a moja ma mamę gdzieś, podokucza tetnem a pokopie po pęcherzu, i za nic nie chce się sobą pochwalić, bo po co [emoji16][emoji39][emoji12][emoji23]
Tak jedne skończyły tydzień, dwa a jedne zaraz miesiąc skończą a moja ma mamę gdzieś, podokucza tetnem a pokopie po pęcherzu, i za nic nie chce się sobą pochwalić, bo po co [emoji16][emoji39][emoji12][emoji23]
reklama
18grudzien
Kurde no ja właśnie chyba za mało bo dziś 4 dzień i dawałam mu od rana 30ml i taki rozdarty i pcha ręce i smoka nie może załapać itp szuka i szuka ale bałam się ku zwiększyć aby brzuch nie bolał jeszcze wczoraj w szpitalu dostawał 20ml ale dziś na wieczór zrobilam mu 60ml i wszystko wyciągnął i nawet jeszcze ciągnal i poczytałem w necie że właśnie na 4 dzień to około 60ml trzeba juz podawać zobaczymy jaka nocka bo jak zjadł to wkoncu zasnął jak kamień spokojnyTeraz podaje 80ml 8 dzień dzisiaj. Mała domaga się jedzenia A Ty ile podajesz ?