reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Bo to ponoć przesilenie przed pełnią:)
No szkoda, że trafiliśmy na taki wysyp i wszystkie chcą rodzic naraz...
A ktoś rodzi ?;D ale fakt, bylas już przygotowana, a tu taka sytuacja niemiła...
kulaj się dalej z nami chociaż przez weekend :)
@seremida my za rok razem ze ślubem :-) zawsze chciałam, żeby mały był większy na chrzciny, a nie taki maluszek i tak zaplanowaliśmy.

Dziewczyny u mnie bez zmian, nadal w dwupaku, skurczybyków brak, czasami jakiś jeden ale mało znaczący, KTG w porządku. Dobrej nocy życzę.
IMG_20180921_154647.jpg

Załączniki

• IMG_20180921_154647.jpg
    IMG_20180921_154647.jpg
    46,9 KB · Wyświetleń: 362
Dziewczyny, myślałyście już, kiedy chcecie chrzcić dziecko? My chcieliśmy na święta, ale P mówi (i chyba słusznie), że mogą zdzierać za salę w tym okresie i że lepiej na Trzech Króli. Nie wiem, co o tym myśleć..
Ja będę chrzcila latem... podoba mi się taki 8-10 miesięczny w ładnym garniturku ktory juz rozumie i taki bardziej kontaktowy jest. I zdjęcia wtedy fajne i z rak do rak pojdzie...

reklama
Do góry