reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Ja Bartka chrzciłam tuż przed 1 urodzinami. A Kacpra jak miał skończone 3 miesiące. Nie wiem czy była jakaś różnica w wygodzie tego obrzędu...

Ja chłopców chrzciłam gdy mieli 2 miesiące, teraz nie wiem, problem w tym mam że nie wiem kogo za chrzestny wziąć [emoji30] w przyszłym roku w maju mam też komunię u młodszego syna może to jakoś połącze. Tylko muszę się jeszcze dowiedzieć czy w kościele będzie to możliwe.

reklama
Kpina straszna !!!
Jadę do domu bo nie ma miejsc!!
Mam być w poniedziałek, bo w sumie przecież cukrzyca nie jest wskazaniem do wcześniejszego porodu a dziecka wcale tez nie jest duże, zwłaszcza ze ja jestem spora ( [emoji33][emoji33][emoji33])
Jestem wściekła, i Kamila mi szkoda, że wolne marnował...
Współczuję.. nasze polskie realia. Gdyby nie mój lekarz w szpitalu który malując mi dopomógł miałabym to samo

Do góry